Vil du gerne forkæle dine medarbejdere med ekstra personalegoder? Så læs med her

Det er bevist, at glade og tilfredse medarbejdere arbejder både hurtigere og mere effektivt. Der er derfor god grund til at forkæle medarbejderne og sørge for, at de hver dag har gode forhold og lækre personalegoder på arbejdspladsen. Her er nogle gode idéer til personalegoder, du kan forkæle dine medarbejdere med.

 

Kaffe, te og varm kakao

Vi danskere drikker rigtig meget te og kaffe, og det er kun naturligt, at man drikker 2-4 kopper kaffe i løbet af en formiddag. En ting, som mange medarbejdere måske tager for givet, men som de i virkeligheden sætter pris på, vil derfor være muligheden for at få al den te og kaffe på arbejdspladsen, de har lyst til. Og de medarbejdere, der hverken drikker te eller kaffe, skal selvfølgelig ikke snydes – ved eksempelvis at investere i en automat, kan medarbejderne selv vælge, om de er til de koffeinholdige varme drikke, eller om de vil have noget lidt sødere som eksempelvis varm kakao.

 

Frisk frugt

Frugt er sundt, og ifølge de officielle kostråd bør vi hver især spise 6 stykker frugt og grønt om dagen. At sørge for frisk frugt til medarbejderne hver dag sikrer, at de har mulighed for at opfylde dette, og giver et sundt indspark til arbejdspladsen.

 

Vand og sodavand

Mange sætter pris på koldt vand eller en forfriskende sodavand i ny og næ. Ved at samarbejde med en leverandør af drikkevareri København eller andet sted i Danmark, kan du forkæle dine medarbejdere med eksempelvis kildevand og sodavand, så de bliver endnu mere motiverede til at komme på arbejde, end de i forvejen er.

 

Fadøl

Øl hører måske ikke hverdagen til på en arbejdsplads, men at kunne tilbyde medarbejderne en kold fadøl til fredagsbaren, eller at opstille et fadølsanlæg til firmafesten, vil helt sikkert give dig plusser i bogen hos medarbejderne. Læs mere og lej et fadølsanlægher.