Alt du skal vide om palleløftere

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du skal løfte meget tunge ting, er det vigtigt, at du har det rigtige værktøj og hjælpemidler. Det betyder, at du skal overveje en række forskellige ting, inden du investerer i et hjælpemiddel.

 

Når du går i gang med at kigge på et værktøj, som skal hjælpe dig med at løfte tunge ting, skal du først finde ud af, hvad for en type du har brug for. Skal det være en palleløfter eller en stabler? Du bør vælge en pallevogn, hvis du har brug for at løfte ting i gulvhøjde. Omvendt kan det være en god idé at købe en stabler, hvis du skal løfte ting højere oppe. Med andre ord skal du overveje, om du har brug for hjælp til at løfte gods til og fra hylder, eller om du har brug for hjælp til at løfte gods gennem et værksted.

 

Dine arbejdsopgaver

I forlængelse af ovenstående er det naturligvis vigtigt, at du overvejer de arbejdsopgaver, som du primært beskæftiger dig med. På den måde kan du finde ud af, hvad udstyret skal kunne hjælpe dig med, men også hvor opgaven bliver udført. Det vil sige, at du skal overveje vægten på det gods der skal flyttes, og du skal overveje det underlag, som godset bliver flyttet på.

 

Skal du bruge palleløfteren indenfor og på ujævnt underlag? Så kan det være en god idé at kigge på en palleløfter, hvor hjulene er fremstillet i nylon. Nylonhjulene vil nemlig være bedre at styre og kørslen vil være mere glidende.

 

Skal du bruge din palleløfter udenfor eller på ladvogne? Så bør du overveje at købe en palleløfter med hjul af polyurethan. Det er nemt et materiale som kan holde til meget, og som er meget modstandsdygtigt.

 

Som tidligere nævnt er det også vigtigt, at du overvejer, hvor meget det gods du skal flytte vejer. I den forbindelse skal du nemlig finde frem til, hvor mange hjul din palleløfter skal have. Hvis du skal løfte eller transportere gods med lav vægt, kan du nemt klare dig med en palleløfter med singlehjul. Hvis du kommer til at arbejde med gods af højere vægt, bør du finde en palleløfter med flere hjul.

 

Gør arbejdet lettere

Hvis du ønsker at gøre dit arbejde meget let og meget sikkert, så kan du med fordel kigge på en elektrisk palleløfter. Du vil nemt kunne styre din palleløfter på meget lidt plads med elektrisk løfteudstyr.