Hold arbejdspladsen ren og få et bedre arbejdsmiljø

Sponsoreret indhold

Det er vigtigt, at din arbejdsplads bliver holdt ren, for ellers kan det have store konsekvenser for arbejdsmiljøet. Det er forskelligt, om virksomheder selv står for rengøringen eller overlader rengøringsdelen til professionelle, som kan sørge for at du og dine medarbejdere kan møde ind til en ren og pæn arbejdsplads. Det kan godt være, at det er en dyr udgift, men det er altså en god investering som vil have en positiv effekt på arbejdsmiljøet.

 

Derfor skal du holde arbejdspladsen ren

Der er flere gode grunde til, at det er en god idé at holde arbejdspladsen ren. Se bare listen herunder:

 

  • Medarbejdere vil være mere motiverede for at arbejde under rene og pæne forhold
  • Rengøring giver et bedre indeklima og det er vigtigt for medarbejderes sundhed
  • Rengøring vil bidrage til, at spredningen af bakterier reduceres og det vil have en positiv effekt på de ansattes sygefravær
  • Det vil give de ansatte et større overskud. Det gælder specielt, hvis de ikke selv har ansvaret for at få gjort arbejdspladsen ren, hvorfor professionel rengøring vil være en ekstra stor fordel
  • Det giver et godt bedre førstehåndsindtryk, hvis der er rent og medarbejderne er glade for at være på arbejdspladsen

 

Gode hjælpemidler

Uanset om medarbejderne selv skal stå få rengøringen, eller om der bliver betalt for professionel rengøring, så er det en god idé at gøre processen så let som muligt. Det kan du gøre på mange måder, og én af dem er ved at købe en rengøringsvogn, som er nyttig til mange rengøringsopgaver. Med en rengøringsvogn vil personalet kunne udføre mange forskellige rengøringsopgaver og samtidig få optimale arbejdsvilkår. Det vil for dig betyde, at din virksomhed får udført meget mere professionel rengøring, og det vil altså have en virkning på dine medarbejdere og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen.

 

Hvis du vælger at købe en rengøringsvogn, vil mange kunne få glæde af den, da den kan justeres. Håndtagene skal indstilles sådan, at du kan gå og skubbe vognen tæt på, men uden at du bøjer dig forover og så skal armene også være så tæt på din krop som muligt. For at give rengøringspersonalet de bedste vilkår, er det vigtigt, at spandene er placeret i en højde der passer til dem. På den måde slipper han/hun for at bukke sig ned. Hvis de bruger tunge spande med vand, så bør de lade dem stå i stativet og have mulighed for at fylde dem op med en vandslange eller lignende.