Bliv firmaets bedste leder med 200 timers uddannelse i personligt lederskab

Det tager tid, slid og slæb at blive god til noget, hvad enten der er tale om tilegnelsen af evner, vaner eller tankegange. Vores hjerne er meget plastisk, og derfor kan den i høj grad formes af vores daglige gøren og laden – men det kræver lige præcis denne gøren og laden. Hvis vi derfor vil være gode til tennis, så nytter det ikke noget, at vi aldrig studerer spillet og teknikkerne, mens vi heller ikke øver os i at forfine disse på banen.

Derfor bliver man ikke en ørn indenfor personligt lederskab, hvis vi ikke gør noget aktivt for at øve os indenfor feltet. Dette er dog muliggjort med en uddannelse indenfor feltet. Denne uddannelse er spredt over 10 måneder, hvor man får 200 timers undervisning og supervision – læs mere her

Tillærte kompetencer indenfor lederskab

Sådan en uddannelse skal naturligvis ikke blot omhandle store ord og svært håndgribelige kompetencer, som man tilegner sig. En uddannelse indenfor personligt lederskab skal føre til reelle evner, teknikker, redskaber og kompetencer, som kan benyttes i sin dagligdag. Hvis du derfor er interesseret i at optimere din præstation indenfor personlig ledelse, så kan du se frem til en lang række af resultater ved endt uddannelse.

Arbejdsmotivation, stress og mindset

Du vil igennem denne 200 timer lange uddannelse tilegne dig praktiske redskaber, som kan benyttes i dagligdagen. Disse spænder bredt fra blandt andet at omhandle arbejdsmotivation til også at være effektive indenfor stressforebyggelse. Der er derfor tale om redskaber, som er suverænt brugbare i en dagligdag i mange forskellige typer af organisationer.

Dertil er formålet med denne uddannelse også, at du skal tilegne dig disse kompetencer og evner som en form for mindset. Dette vil sige, at ledelsestankegangen bliver mere implicit og intuitiv, hvilket er et resultat af de mange timer, som der lægges i at træne og øve materialet.

Med 200 timer på bagen kan du let blive en af firmaets bedste ledere.