Firmajulefrokost med dværg?

Vi har igennem mange år fået utallige henvendelser omkring muligheden for at booke en dværg.
Det er nu med stolthed at vi kan præsentere muligheden for vores kunder, at booke en dværg som underholdning til deres fest – det er med sikkerhed et hit, som folk vil huske i meget lang tid.

NEJ, du kan IKKE booke en dværg hos Firmaindustri.dk, prøv at læse artiklen i stedet for bare at ringe eller sende en mail. Bare.

Hvad er det lige der gør dværge så interessante?

Dværge er tit omgivet af mystik i film og kalder på vores opmærksomhed.
Dværge er nogle unikke væsner – for det første er der ikke vanvittig mange af dem, og du kan være sikker på at der til dit arrangement også vil være nogen til stede der ikke har mødt en dværg før. Nu er det ikke højden alene der gør dværge så interessante. Faktisk er de fleste dværge beriget med et fantastisk livssyn, dejlig uhøjtidelige og indehavere af en kæmpe portion humoristisk sans. Disse egenskaber gør, at de er ualmindeligt skønt selskab.

Man kan pifte festen eller arrangementet op

Mulighederne er mange, du kan blandt andet booke en dværg til:

  • Dørmand – Flot i jakkesæt og stram mine – hvem tør springe over køen og ind til festen?
  • Tjener/servering – Mon ikke det gør den treretters menu til firmafesten lidt mere interessant? Eller champagnen ryger hurtigere ned i kampen om det næste glas når det bliver serveret med stor charme af en lille mand/dame?
  • Dj – Slip for at diskutere med festens gæster om musikkens playliste og book en dværg der har styr på de nyeste hits og klar på de friske replikker.
  • Vært/værtinde – Gæsternes opmærksomhed skal nok være rettet mod værten/værtinden, når der er tale om en veltalende og interessant og helt unik dværg, aldrig har det været nemmere at overlade ansvaret for at tage imod dine vigtige gæster f.eks til polterabend.

Tip: Hvorfor ikke booke en høj smuk eventpige i aftenkjole og en dværg i jakkesæt til at dele opgaven og ansvaret for at dine gæster aldrig glemmer hvor storslået dit arrangement var. Det er med garanti et hit som folk vil snakke om længe efter champagneglassene er tømt.

Da der som nævnt ikke er så mange dværge, er det en rigtig god ide at booke i god tid, så du er helt sikker på at dit arrangement får det lille ekstra som gør det helt perfekt. Læs mere om priser mm her.