Den rigtige kaffemaskine til kontoret

Som arbejdsgiver eller selvstændig er det vigtigt, at man selv har gode arbejdsforhold, og at man giver sine medarbejdere gode arbejdsforhold. En vigtig faktor på ethvert arbejdskontor er adgangen til kaffe. Mulighederne for at adgang til kaffe er mange. Der kan købes kaffe på en nærliggende café, men de fleste vil vælge at opstille en kaffemaskine på kontoret. Her er spørgsmålet blot, hvilken kaffemaskine det skal være. På en arbejdsplads bør man afklare, hvordan en kaffemaskine skal anvendes og vedligeholdes. Den skal sommetider gøres ren, og hvis det er en almindelig moccamaster, så skal kaffen sættes over hver morgen, og hvem gør dette.

Skal kaffen være varm og klar, eller skal der brygges en ny kop hver gang

Størrelsen for en arbejdsplads samt antallet af medarbejdere kan spille en rolle i forhold til, hvilken kaffemaskine man bør vælge. Kanden på en moccamaster kan hurtigt tømmes, hvis mere end 10 medarbejdere henter kaffe hver morgen. Når kaffen på en moccamaster er lavet, så er det nemt at tage, og kaffen er god og varm. Det kræver blot at en medarbejder bruger tid på at brygge ny kaffe, når kanden er tom. En anden løsning er at vælge en kaffemaskine, som brygger en frisk kop kaffe hver gang. Dette tager lidt ekstra tid, men der skal ikke bruges den samme tid på at sætte maskinen i gang, og man kommer sjældent til at gå forgæves efter kaffen.

Forskellige varianter eller almindelig sort kaffe

Hvis tiden, man bruger på at lave eller hente kaffe, ikke spiller den store rolle, så findes der andre kaffemaskiner, som kan lave mere eksklusiv kaffe. Der er forskel på, om man foretrækker sort kaffe eller en cafe latte. Dette kan en kapselmaskine lave, men dette tager også lidt længere tid. Bliv klogere på dine muligheder for at brygge kaffe på kontoret – Klik her