Dentallaboratorium – dentalløsninger i topklasse

Som tandlæge er det uhyre vigtigt at sikre sine patienter de bedste dentalløsninger, især når det gælder større opgaver som eksempelvis protetik, implantater, restaureringer mv. Tandlægens arbejde og slutresultat afgøres bl.a. af kvaliteten af dentallaboratoriets produkter, hvilket gør laboratorierne til betydningsfulde samarbejdspartnere for alle tandlægefirmaer. De fleste dentallaboratorier i Danmark leverer dentalløsninger i høj klasse til tandlægerne, og hvis du læser med i det nedenstående, kan du forhåbentlig blive en lille smule klogere på potentialet ved et samarbejde med et højteknologisk dentallaboratorium.

Digital dental

Som alle tandlæger ved, så er tillidsforholdet mellem patient og tandlæge af største vigtighed, idet tryghedsaspektet er afgørende for patientens oplevelse og tandlægens arbejdsvilkår. Samtidig er tænderne jo noget nær det vigtigste, vi ejer, så derfor fortjener tandlægeklinikken at tilbyde de bedste forudsætninger til patienten, og i denne forbindelse er teknologien blevet en afgørende spiller. Der hersker ikke megen tvivl om, at vi i høj grad lever i en digital og højteknologisk tidsalder, og computerteknologien har også for længst fundet vej ind i tandlægeverdenen, hvor den på mange områder bidrager til at optimere og udforme fuldkommen nøjagtige dentalløsninger – bl.a. ved hjælp af 3D-printere og avancerede fræsemaskiner.

Digitale dentalløsninger såsom 3Shape og Dentsply Sirona baseret på CAD/CAM-systemerne kan sikre en skarp og strømlinet produktion, og som du måske allerede ved, er systemerne fremragende i forbindelse med fremstillingen og designprocessen af proteser, kroner broer etc., da de er ganske brugervenlige og overskuelige at håndtere. Hvad alle ikke ved er dog, at systemet sikrer en langt hurtigere produktionsfremstilling end nogle af de hidtidige systemer, som har været toneangivende på markedet. Det kan altså godt betale sig at samarbejde med et dentallaboratorium, der kan tilbyde din klinik denne løsning, hvilket er tilfældet med Reipurth Dentallaboratorium, som garanterer avancerede digitale løsninger i høj kvalitet fra deres sæde i Brøndby.