Virksomhedsoptimerende IT-løsninger

Vi lever i høj grad i en digital tidsalder, hvor IT-løsninger løbende bliver mere og mere vigtige for firmaer og virksomheder på flere forskellige parametre. En fornuftig IT-opsætning kan således optimere alt fra økonomi og hastighed til brugervenlighed og arbejdsproces, hvilket kan medvirke til at strømline virksomheden og i sidste ende øge omsætningen. Hvis du læser med i det nedenstående, kan du forhåbentlig blive klogere på nogle af de IT-tekniske tiltag, der med fordel kan implementeres i virksomhedsstrukturen, så virksomheden når de ønskede målsætninger på forskellige områder.

Tidsregistrering

Der findes flere fordele ved digital tidsregistrering, som kan anvendes i stedet for skriftlig timeregistrering eller brug af Excel. Med en digital, tidsregistrerende software, kan virksomheden grundlæggende reducere dens tidsmæssige fejlmargin, da softwaren enkelt kan kortlægge eventuelle udsving ved projektstyring og andre opgaver. Samtidig kan tidsregistrering integreres som en del af virksomhedens lønprogram, hvor data kan overføres til lønsystemet, så alle tilgodeses så præcist som muligt. Tidsregistreringen har samtidig den fordel, at den kan benyttes som grundlag for fakturering, da al dokumentation nu lagres på nøjagtig vis.

IT-hosting

Mange virksomheder har stadigvæk store IT-afdelinger med mange ansatte, og det er naturligvis også en gangbar løsning. Den ekspanderende teknologi tilbyder dog også muligheder for at outsource virksomhedens IT- infrastruktur til specialiserede firmaer. Firmaerne kan bidrage til en optimering af selve driften, datalagringen og kommunikationen i virksomheden, hvilket i sidste ende giver udslag på ressourcefordeleingen og den samlede omsætning. Hvis du lader virksomhedens IT-løsning blive hosted af et sådant firma, slipper du for at tænke på aspekter som serverrum, alarmer, backups osv., og du kan tilgå dit skrivebord fra den eller de enheder, du ønsker. Firmaerne arbejder ud fra den nye persondataforordning, så du er sikker på, at alle data (og backups af disse) lagres på behørig vis. Vil du vide mere om IT-hosting og det dertilhørende optimeringspotentiale, kan du kontakte Onzite, der er specialister på området.