Derfor skal du bruge en professionel til kloarkarbejde

Det er populært med gør-det-selv projekter af hver en art for tiden. Der findes dog også opgaver, man bør overlade til de professionelle. Et sådant er kloakområdet. Her er der brug for special viden og kunnen, hvis resultatet skal være tilfredsstillende. Samtidig skal man være opmærksom på, at nogle former for arbejde ifølge reglerne kræver, at arbejdet udføres af et autoriseret kloarkfirma. Omgås disse regler og der opstår skader, så dækker ens forsikring ikke.

Hvilke opgaver?

En kloakmester kan lave en lang række opgaver. Det kan for eksempel være kloakanlægning ved nybyggeri, men også vedligeholdelse og udbedring af skader er blandt de ting, et kloakfirma laver. Vedligeholdelse er blandt andet rensning af kloakanlæg samt tv-inspektion ved mistanke om skader. Er der sket skader, så klarer den lokale kloakmester også dette.

Kvalitet til en god pris

Det er altid en god idé at bruge et autoriseret kloakfirma. Gerne et firma, der er omfattet af Byg Garanti, Byggeriets Kvalitetskontrol samt medlem af Dansk Byggeri. På den måde er man sikker på, at man får et kvalitetsprodukt til den rigtige pris. Skulle der på trods af alt gå noget galt, så er man dækket af Byg Garanti.

Som lægmand kan det være vanskeligt at gennemskue, hvad en rimelig pris er, hvorfor det altid en god idé at indsamle adskillige tilbud. Det kan også anbefales at søge online informationer, både om potentielle firmaer men også om regler på området.

Vælg en lokal

Som ved alle andre vedligeholdeses- eller byggeprojekter kan man med fordel anvende arbejdskraft fra nærområdet.

Et eksempel på et sådant firma er Entreprenørfirmaet Bo Hansen Aps. Det er et autoriseret kloakmester og ingeniør firma, der udfører arbejde i København, Storkøbenhavn og Valby. Firmaet tilbyder kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris. Derudover er de omfattet af Byggeriets Kvalitetskontrol, Byg Garanti og medlem af Dansk Byggeri.