Derfor skal du bruge PUR-skumplader som isoleringsmateriale

PUR-skum er en forkortelse af polyurethan, og det kaldes også stiv eller hård skumplast. Skummet kan både fås i plader og i blokke. Arbi-Skum har mere end 60 års erfaring i produktion af skum og står klar til at besvare dine spørgsmål omkring brug af PUR-skum og hjælper også gerne med salg og levering af skumplast.
PUR-skum er ideelt at arbejde med, særligt fordi det er modstandsdygtigt over for både vand, mug, høje temperaturer og ikke mindst kemikalier. Det vejer ikke meget, og så er det et særdeles samarbejdsvilligt materiale, som du let og hurtigt kan skære til med en sav eller en skarp kniv.

Gevinst for miljøet

Hvis du også gerne vil have miljøet for øje, er PUR-skumplader det oplagte valg som isoleringsmateriale. Skummet har en meget lav varmeledningsevne, og derfor opnår du det samme energieffektivitetsniveau med et helt tyndt lag skumplast, som et tykkere lag med et andet materiale kræver. Du kan både anvende det som isolering, hvis du er i gang med at bygge et helt nyt hus og som renovering på et ældre hus. Derudover er der en lang levetid på skumplast, og denne type isolering kræver derfor ikke hyppige udskiftninger. Derudover bliver der kun brugt en lille mængde energi på fremstilling af skummet.

PUR-skum egner sig godt til det danske klima

Grundet sin fantastiske isoleringsevne er PUR-skum perfekt som isoleringsmateriale herhjemme. Den holder fantastisk på varmen, når de kolde efterårsdage med riv og rusk nærmer sig, ligesom den står imod de hårde frostgrader, som ofte rammer hen over vinteren.
Materialet er også formfast med en høj trykstyrke, hvilket gør, at det ikke falder sammen over tid, ligesom at det også er vandafvisende og ikke suger fugt, og netop derfor egner det sig perfekt til det våde vejr, vi ofte har herhjemme.