Det her er det bedste, du kan gøre for dine ansatte

Når man er ansat i en virksomhed, er det langt de fleste, der hele tiden kæmper for og går efter at blive bedre og få nye kompetencer. Du kender det måske selv, at personlig udvikling er et meget vigtigt parameter, når det kommer til motivation og arbejdsglæde. Derfor er det vigtigt som ansvarlig i en virksomhed at sørge for, ens medarbejdere hele tiden trives og lærer nye ting.

 

 

Vi motiveres alle af forskellige ting

Som samfundet, arbejdsmarkedet og jobfunktioner ændrer sig, stiller det også anderledes krav til den måde, man som virksomhed skal fastholde sine ansatte på. Det er ikke nok at stille et fint job til rådighed med fast løn, frokostordning og årlige medarbejderudviklingssamtaler.

Det kan selvfølgelig være nok for nogle typer medarbejdere, men for mange og sådan som denne generation af medarbejdere trives bedst, er ved at føle sig værdsat og med gode muligheder for at udvikle sig hele tiden gennem arbejdslivet.

Tidligere blev man ofte i det samme job i mange år i træk, og der var normalt at have 25, 30, 35 og 40 års-jubilæum inden for mange forskellige brancher og virksomheder. Det bliver sværere og sværere at opnå i disse dage, da man skifter jobs meget oftere end tidligere, og det skyldes mange ting.

Det er altså vigtigt som leder, chef eller ansvarlig at sætte sig ind i sin specifikke medarbejder og få fundet frem til, hvad der motiverer den person, så man kan fastholde dem så længe som muligt og sikre et samarbejde, hvor alle parter får noget godt ud af det.

IT-egenskaber kan alle bruge

Som sagt er det vigtigt for mange at få opdateret deres kompetencer op igennem hele livet og karrieren, og det er også noget, som folk vælger arbejde ud fra. Det er altså vigtigt, at man ikke blot giver en masse til sin arbejdsplads, men at arbejdet også investerer i en selv.

En måde du kan sikre dette på, er ved at tilbyde dine medarbejdere kurser og efteruddannelse afhængig af den, branche I befinder jer i. En sikker vinder er at give medarbejdere på skift kurser i IT.

Der findes mange forskellige former for arbejde inden for IT, men efterhånden som digitaliseringen har fået taget på samfundet, er der næsten ingen steder, hvor man ikke skal være lidt IT-kyndig.

Overvej at booke firmakurser i dag og bliv mere eftertragtet hos dine medarbejdere.

Fremtiden er digital – er dine medarbejdere klædt godt nok på?

Meget handel, interaktion og samarbejde foregår i dag digitalt, og en stor portion kunder handler og søger meget online for at finde information og gode tilbud. Derfor giver det ekstremt god mening for mange typer virksomheder at annoncere og være til stede digitalt.

Der sker dog ekstremt meget inden for den verden, og hvis man ikke er vant til at bevæge sin inde for det område, kan det være svært at finde fodfæste og kortlægge, hvor man overhovedet skal starte og sætte sine ressourcer ind.

Det ville give god mening at opkvalificere nogle af dine medarbejdere, så I som virksomhed kan blive klogere på digital markedsføring. Det kan være godt givet ud at bruge nogle penge på at have nogle, der kan tage sig af disse aktiviteter inde i virksomheden.

Klik ind og læs om Obsidian Academy, hvor der bliver afholdt kurser om annoncering på Facebook, Amazon og meget mere.