Ny domicil kræver professionel maskinflytning

Når en større virksomhed med et stort fabriksanlæg flytter, skal hele produktionen følge med, og det er et større projekt, der kræver professionel hjælp. Produktionsvirksomheder er ligeledes afhængige af, at de ikke mister alt for mange af deres produktionstimer. Derfor tæller hvert et minut. Når produktionen står stille, går virksomheden glip af adskillige produktionstimer, og det betyder, at virksomheden ikke får tjent nok hjem. Derfor kan det være en kæmpe ulempe, hvis flytningen tager mere end én arbejdsdag.

Handy Maskinforretning A/S har specialiseret sig i at flytte produktionslinjer af større og mindre karakter, og de har udviklet et effektivt system, der gør dem i stand til at flytte store og komplekse produktionslinjer på kun én enkelt arbejdsdag. Handy Maskinforretning A/S er derfor den ultimative flyttepartner, hvis du skal have flyttet et større fabriksanlæg.

Hvordan foregår en sådan flytning?

Når der skal flyttes en maskine eller produktionslinje, er det fremgangsmåden at bygge en specialdesignet bro under og omkring maskinen. På den måde kan maskinen løftes op over overfladen. Derudover bruges luftpuder, som lægges ind under maskinen og på den måde fjerner friktionen på gulvet. Via. denne metode kan man omdanne ton til kilo, og maskinerne bliver dermed væsentligt nemmere at håndtere, og det er derfor en nem måde at få maskinen hen til den nye destination.

En anden fordel ved denne metode er også, at man ikke behøver at demontere maskinen. Det sparer dig for en masse tid, da du ikke skal til at samle maskinen igen, og du skal heller ikke til at betale for at få andre til at samle den. Du sparer altså penge og får samtidig flyttet produktionsmaskinen på en nem og sikker måde.

Din flyttepartner

Handy Maskinforretning A/S flytter alle former for maskiner, og ingen maskine er for stor eller for lille. Alle flytninger udføres med største præcision og nænsomhed. Handy Maskinforretning A/S er tilgængelig i hele Danmark, men selve Handy Maskinforretning A/S befinder sig på Sjælland i Roskilde. Har du brug for hjælp til din maskinflytning – tag kontakt til Handy Maskinforretning A/S.