Kunsten at sætte billeder på

Som mennesker forstår vi alle på forskellige måder. Nogle af os er gode til at omsætte mere abstrakte billeder og fortællinger til noget konkret, når det beskrives korrekt for os. Det er dog lang de færreste, der besidder denne evne – og i så fald de færreste, der besidder den til den grad, hvor de tør stole på den. Derfor foretrækker vi at se frem for at blive fortalt.

Som virksomhed er det også sådan. Når vi præsenterer idéer eller hele koncepter, gør vi det aldrig uden vores visuelle hjælpemidler. Forestil dig en præsentation, hvor der ikke er et produkt at se på eller en power point præsentation, der slår streg under de pointer, du står og fortæller om. Det ville virke sært og mangelfuldt, ikke? Jo! Og derfor skal du altid få visualiseret dine idéer eller koncepter for at skabe klarhed.

Moderne teknologi hjælper dig

I og med vi som mennesker lettere forstår ting visuelt, skal du naturligvis kunne præsentere et produkt, når du skal fremvise. Et produkt kan være alt fra plantegninger eller en komplet 3D visualisering, hvormed du detaljeret kan berette om dit produkt eller det forestående byggeri etc.

Det gode ved denne type visualisering er, at du får mulighed for at pitche din idé, uanset hvor i forløbet du er. Selvom du skal ind og præsentere eller fremvise noget, der er i sin spæde opstartsfase, kan du mere eller mindre have grovskitser med af et slutprodukt. Det er en klar fordel, da det viser et resultat, hvilket er det, som folk vil investere i. De færreste kaster sig om bord på en ren og skær idé, men med 3D visualiseringen har du mulighed for at gå skridtet videre og tvinge potentielle købere eller investorer til at forholde sig til noget mere konkret.

Hvor får du hjælp?

Hvis du skal have hjælp til 3D visualisering, skal du henvende dit til en tegnestue eller en arkitektstue for bygninger, mens en 3D animator, teknologisk designer eller ingeniør kan hjælpe dig bedst muligt ed at bringe produkter til live.

Husk at det er helt i orden at bede om referencer og se en portfolio, så du har mulighed for at vælge den bedste samarbejdspartner.