En frisør men autencitet og kvalitet i højsæde

For rigtig mange er deres hår en del af deres identitet. Det betyder også, at det er et område, som man kan være en smule øm over og derfor ønsker at passe rigtig godt på. En måde, hvormed man kan passe på sit hår, er ved nøje at udvælge den frisør, som får lov til at klippe og behandle håret. Det er nemlig vigtigt, at man har en frisør, som forstår, hvad man siger, når man forklarer, hvad man gerne vil have lavet. Altså er det vigtigt med en frisør, som kan sætte sig ind i sine ønsker og behov og dermed se for sig, hvad det lige præcis er, man ønsker.

 

Det kan gælde både mænd og kvinder, at man går meget op i sit hår, og det er der fuld forståelse for ved Katja Ø – din frisør i Lind. Her er alle ønsker og behov velkommen, og der bliver sat en ære i at udføre arbejdet, så du som kunde bliver mere end tilfreds. Det er vigtigt, at man altid går fra frisøren med et smil på læben og en tilfredshedsfølelse. Der er plads til alle – hos Katja Ø er hele familien velkommen. Derfor kan hun klare det meste. Det gælder både dameklip, herreklip, klipninger af børn og pensionistklip. Samtidig tilbyder hun farvning af håret og ydelser som retninger af bryn, farvning af vipper samt hårfjerning.

 

Du kan derfor gå fra Katja Ø som et helt nyt menneske, og er du studerende er der tilmed rabatter at hente. Det skal altså være en fordel for dig at vælge netop Katja Ø, og det skal være værd at komme igen. Måske du endda er villig til at køre efter det, hvis bare oplevelsen og resultatet er helt i top.

 

Har du mod på at prøve noget nyt, er det heldigt, at Katja Ø yder kreativ kvalitet. Du kan dermed overlade dit hår trygt til Katjas kreative side, hvor I sammen kan finde en løsning, som passer til netop din stil og din ansigtsform. På den måde kan du tage fra frisøren med et helt nyt og unikt look. På den måde får man følelsen af, at man virkelig har fået noget for pengene. Selvom mange ofte holder sig til de sikre valg, kan man også få behov for, at der skal ske noget nyt, og det vil ofte vise sig at være til det bedre.