En god A kasse hjælper dig i job

Hvis du er jobsøgende, er der hjælp at hente i din A-kasse. En god A kasse tilbyder personlig rådgivning og hjælp i forhold til lønforhandling, jobsøgning og generel vejledning. Hvis du ikke kan få hjælp til din jobsøgning, er det måske relevant med et skift af A-kasse.

En god støtte, når du søger job

Det kan være overvældende at være jobsøgende, og leve op til kravene fra både A-kasse og jobcenter. En god A-kasse fungerer som en støtte og hjælp til at få dig i job igen. Rigtig mange a-kasser tilbyder karrierecoaching, og hjælp til at finde frem til din personprofil, der begge dele er meget anvendelige i forhold til at finde drømmejobbet. Du kan altså bruge din a-kasse til meget mere end at få dagpenge udbetalt under ledighed. Ofte kan der også være relevante nyheder at læse i a-kassens nyhedsbreve og fagblade, også selvom a-kassen er åben for alle faggrupper. Jobsøgningskurser i a-kasser er en god mulighed for at få nye input til dine ansøgninger, og ikke mindst sparre med andre i samme situation. Som ledig kan man nemt komme til at føle sig alene, og her kan gode kurser være en stor hjælp. Tjek hos din a-kasse, hvilke kurser der tilbydes, så du kan deltage i et relevant et. Personlig coaching kan ligeledes hjælpe dig videre. En god a-kasse betyder altså mere end blot at få dagpenge, men er en aktiv del af at få dig videre  – Læs mere her

Er du ikke tilfreds med din a-kasse?

Hvis du ikke synes, at du får nok sparring i din jobsøgning fra din a-kasse, kan det være relevant for dig at kigge på andre muligheder. Ofte er der både penge at spare ved et skift, og somme tider kan du få bedre service og rådgivning i din nye a-kasse. For at finde frem til den bedste løsning for dig, er det en god ide at starte med at sammenligne forskellige a-kasser på en sammenligningsside. Her kan du hurtigt få et overblik over tilbuddene. Mange a-kasser tilbyder gode serviceydelser, selvom man skal betale et ret billigt kontingent.