Entreprenørmaskine – ny eller brugt?

Er du inden for byggeri- eller transportbranchen, og har du brug for en entreprenørmaskine til at udføre dit arbejde? Det kan for eksempel være, at du lige har landet en ny kontrakt, der kræver nye maskiner i sortimentet. Så kan der være ting, du skal overveje, inden du køber. For skal det være en ny eller en brugt maskine? Og hvor skal du købe den fra? Uanset om du køber en ny eller brugt, er det dog ofte en fordel at købe fra et sted, der har stor erfaring og ekspertise på området. Vælg et sted, der har fokus på at have gode serviceordninger, hvis det skulle ske, at du skulle have brug for hjælp til maskinen – både hvis du bare har brug for en opringning og et godt råd, eller hvis du har brug for en reel reparation af din traktor, redskabsbærer eller gravemaskine.

Overvejelser ved at købe brugt

Der er forskellige fordele ved den brugte maskine. Det kan være miljømæssige grunde, der har en særlig plads i forbindelse med beslutningen – genbrug er jo ofte synonymet med et miljørigtigt valg. Men hold lige øje med, hvor meget benzin eller diesel maskinen bruger i forhold til en ny. Det kan også være økonomiske grunde, der er vigtige. Brugte maskiner er billigere, men her er det en god ide at se på, hvordan din brug af maskinen ser ud i fremtiden. Er det en maskine du skal bruge meget, og der er fare for at slide den hurtigt op, så er en ny udgave måske en mere økonomisk løsning for dig i længden.

 

Fordele ved at købe ny

Med en ny læssemaskine, rendegraver eller andet kan du selv vælge hvilket mærke, du vil have. Du får som oftest en maskine, der er helt moderne med ny teknologi, hvilket kan være en rigtig god investering i nogle brancher. Du får desuden også en større udbud at vælge imellem i det hele taget, og på den måde kan du være sikker på at finde den maskine, der passer til lige netop dine behov – se for eksempel mere her.