En god internetforbindelse er altafgørende

Vi er dybt afhængige af internet i dag. Har du din egen virksomhed, eller arbejder du ofte fra hjemmekontoret, er et god internet altafgørende for din fremtidige succes. Alle har prøvet at sidde i situationer, hvor arbejdet går fuldstændig i stå, fordi internetforbindelsen ryger. Når det sker, er der mange, der ikke kan arbejde, og produktiviteten daler væsentligt. Måske er du endda i gang med et vigtigt skype-møde eller opkald og kan miste vigtige kunder eller samarbejdspartnere på det.

Langsomt internet skaber frustrationer

Hvad end du kun er dig selv eller har medarbejdere ansat, kan dagen hurtig bliv lang og irritabel, hvis internettet er for langsomt. Selvom man har motiverede medarbejdere, der nyder at lave deres arbejde, kan de lynhurtigt blive irritable og demotiverede, hvis noget så simpelt som internettet er langsomt. Internettet er ikke længere nice-to-have, men en helt kritisk need-to-have funktion. Sagt med andre ord er det en hygiejne-faktor, der bare skal være der.

Bredbånd fra Waoo fiber

Fiberbredbånd er en af de bedste og mest stabile former for internettet, du kan anskaffe dig i Danmark. Med fiberbredbånd er du også sikret en stærk hastighed, selvom der er mange forskellige devices, der bruger forbindelsen.

 

Bestil Waoo fiber med Eniig her.

 

Fiberbredbåndet fra Waoo er faktisk blevet kåret til det bedste internet i Danmark 7 år i træk og kræver ikke meget at installere. Selvom kablerne skal graves ned, kræver det ikke meget arbejde. Der skal kun graves to huller, og så installeres der en smart fiber-kasse, der sikrer en stabil forbindelse. Fibernet fra Waoo giver hele to routere, så begge ender af huset kan få en stærk forbindelse. Det betyder, at der kan trækkes massere af tunge internet- og dataprogrammer på hjemmekontoret. I privatboligen kan ungerne game, samtidig med at der kan arbejdes eller streames film og serier på diverse online tjenester.