God belysning giver godt kontormiljø

Hvis du nogensinde har oplevet at være på et kontor med en for skarp eller svag belysning eller har oplevet at have genskin på computerskærmen, så kan det være, at du har prøvet at føle dig anspændt på grund af dette eller at du har fået hovedpine og følt dig træt. Dette kan komme af irriterede og trætte øjne, da musklen inde i øjet vil have været på overarbejde. I Danmark bruger vi godt og vel 37,5 timer på vores arbejdsplads om ugen, så derfor er det vigtigt med en god belysning, da det ellers kan give irriterede øjne og andre af ovenstående følger på daglig basis. En god belysning til erhverv er også noget, som Arbejdstilsynet lægger vægt på, når de laver en arbejdspladsvurdering (APV), da de også er opmærksomme på, at generende rumbelysning kan give problemer for de ansatte.

 

Få god belysning og spar penge

I flere år har der efterhånden været meget snak om energioptimering, men hvad betyder det egentlig? Ved en energioptimering i forhold til belysning i erhverv kan man hente mange penge gennem en ny erhvervsbelysning, da man ved at udskifte sin gamle belysning faktisk på mellem seks måneder til et seks år, kan tjene de brugte penge på optimeringen ind. En elektriker kan for eksempel optimere elinstallationerne ved at installere en sensor eller en akustisk styrer, der vil slukke lyset, når der ikke længere er behov for, at det er tændt. Dermed taler ønsket om et godt kontormiljø samt pengebesparelser for i forhold til at få udskiftet belysningen i erhverv.

 

Aftale sikrer godt kontormiljø altid

Uanset om man har kontor i Århus, Viby eller i andre dele af landet, så vil det være vigtigt at sikre, at kontormiljøet bliver ved med at være godt i forhold til belysning. Det kan også være, at der opstår et behov for mere eller mindre belysning eller udskiftning af lyskilder. Derfor er det en fordel at have kontakt til et firma med et godt netværk af leverandører for at sikre den helt rigtige og den bedste løsning til en god belysning i dit erhverv.