Sponsoreret indlæg

Er du interesseret i en karriere inden for modeverdenen?

modeMode og modeverdenen er en central del af vores hverdag, og uden den ville verden se meget anderledes ud. Udover at være beklædning og en nødvendighed for mange, så giver mode os også mulighed for at udtrykke os og vise vores omverden, hvordan vi er. Du har sikkert lagt mærke til, at folk, der tit går i sort tøj, kan være det, der kaldes goth eller emo. Mens folk der går i sko med høje såler og det nyeste modetøj er meget opmærksomme på, hvad den nyeste nye trend er.
At kunne være med til at give folk sådan en mulighed, er en vidunderlig følelse, der giver dig lyst og blod på tanden til at fortsætte med det arbejde, du har knoklet hårdt på.

Følg andres eksempel – men skab din egen vej

Der er mange forskellige mennesker ude i verden, der på hver sin måde har skabt en vej ind i modeverdenen. Det kan være kendte designerer eller personer bag tøjmærker – men det kan faktisk også være iværksættere, der har startet deres egen tøjbutik. Det er der et par seje mennesker, der har gjort. De har fulgt deres drømme og gjort dem til virkelighed. Du kan se deres hjemmeside her.

På Leiberg.dk kan du finde et stort udvalg af tøj og mode, som du nok falder for, men de har faktisk også en side, hvor du kan læse om deres historie. Mens du gør det, så er Leiberg også et utrolig godt sted for dig at hente inspiration til dine egne drømme. Ligesom hovederne bag Leiberg har gjort, kan du følge andres eksempel, men skabe din egen vej i modeverdenen.

Karriereveje, du kan følge

Der er et bredt udvalg af karriereveje inden for modeverdenen. Det kan være alt fra designere til iværksættere. Nogle områder er der krav til, at du har taget en bestemt uddannelse eller opfylder nogle bestemte krav. Mens andre områder er ret frie og måske kun har et par enkelte krav. Du kan blive:

  • Designer
  • Model
  • PR-konsulent i en tøjvirksomhed
  • Syerske

Arbejde i en tøjvirksomhed som kontakt til designere

Dette er blot nogle ud af mange. Det kan være, at du er en wannabe Rachel Green. Så selv hvis du ikke har den store erfaring, må du ikke opgive håbet. Det gjorde Rachel ikke, og i sidste ende fik hun tilbudt et job af Louis Vuitton i Paris. Du må ikke give op!