Er du klar til vintersæsonen?

Du kender det sikkert alt for godt. Det er koldt, det er mørkt, og sneen daler ned på dit fortov, mens vejene fryser til. Vintersæsonen er forbundet med snerydning og saltning, som oftest skal klares, inden du dårligt nok har fået foden ud af sengen og søvnen ud af øjnene. Slip for besværet og lad et professionelt snerydningsfirma gøre arbejdet mens du bliver inde i varmen.

Snerydning for erhverv

Har du en ejendom eller en virksomhed i områderne omkring Køge eller Ringsted? Og vil du sikre dig, at dine medarbejdere leverandører og kunder altid har fri og sikker adgang? Som virksomhedsejer er der altid meget at se til, og netop derfor kan det være en fordel at alliere sig med et professionelt snerydningsfirma, som overholder de gældende love og regler inden for snerydning.

Sne er til begejstring for børn og barnlige sjæle men bliver ofte mødt med knap så stor en begejstring hos ejendomsejere. Sidstnævnte skal nemlig på med vanterne og ud i kulden for at skovle sne og salte vejene – ellers kan det blive dyrt. Det er lovpligtigt, at offentlige veje og stier er ryddet og saltet i tidsrummet 07:00 til 22:00 i hverdage og fra 08:00 til 22:00 i weekender og helligedage. Er din virksomhed placeret et sted, hvor der færdes mange mennesker efter kl. 22:00 har du faktisk pligt til også at rydde sne og salte uden for ovenstående tidsrum – det samme gælder virksomheder, der åbner før kl. 7:00 om morgenen. Såfremt en person falder på dit fortov, og der hverken er ryddet sne eller saltet, kan vedkommende sagsøge dig og din virksomhed, hvilket kan resultere i en bøde og dårlig omtale. Rydder du ikke din matrikel for sne, kan du på samme måde risikere, at dit affald ikke bliver hentet, og din post ikke kommer frem, hvilket kan have negative konsekvenser for virksomhedens daglige drift. Frygt ikke der er hjælp at hente – få et tilbud her og lad andre om besværet.

 

Sikker dig at dine arealer altid er tilgængelige

 

Det er ikke alene dit fortov, der skal ryddes, som virksomhed har din indkørsel og parkeringspladser også en stor effekt på dine kunderes muligheder for at komme frem til dig i vinterhalvåret. Sørg for at din virksomhed er godt stillet når vinteren melder sin ankomst. Firmaet Mapaw tilbyder snerydning i Ringsted, og baner vejen for både dine kunder og dine ansatte.