Få et bedre arbejdsmiljø med akustikplader

Hos Tavlespecialisten finder du et stort sortiment af forskellige løsninger, der er med til at give din arbejdsplads de helt rette forudsætninger for et godt arbejdsmiljø. Du kan eksempelvis få en akustikplade, der kan tilpasses, så den passer præcis til ønsker og behov.

 

Akustiske løsninger

Er du på udkig efter moderne og holdbare løsninger, der kan give dig og dine medarbejdere de perfekte forudsætninger for at opretholde koncentrationen, så er akustikpladerne fra Tavlespecialisten det helt rette sted at lede. Foruden akustikplader har webshoppen også andre løsninger, så hver enkelt medarbejder kan få ro til arbejdet. Hermed er det muligt at skabe god akustik i større rum eller i møderummet, ligesom de forskellige plader kan adskille de individuelle kontorpladser, så hver enkelt har mulighed for at fordybe sig i opgaver uden at blive forstyrret af kollegaerne.

 

Hængende og til væg

Tavlespecialistens akustikplader fås i forskellige designs og med forskellige muligheder. Skal pladerne på væggen, kan du blandt andet få de rektangulære DOMO Wall med fasende kanter, der giver et særligt look, når flere sættes sammen. Pladerne er selvfølgelig lydabsorberende, og så kan du helt selv bestemme hvilke farver de skal være i, så de kan kombineres i forskellige farver, der passer til arbejdspladsen. Herudover kan du også vælge forskellige kvadratiske akustikplader, der både kan sættes tæt sammen eller med mellemrum. Skal kontoret opdeles, er det oplagt med hængende akustikprodukter, der ikke bare sørger for god akustik, men også giver mulighed for større koncentration hos den enkelte, der slipper for koncentrationer for øjet. De forskellige akustikplader søger for det bedst mulige arbejdsmiljø.