Kaffeabonnement fra Aarhus kan være kaffeløsningen for din virksomhed

Kaffe er en central del af danskernes arbejdsdag. Det er det, der holder os i gang. Kaffen kan være det, der er bindeleddet mellem to kollegaer og en god sparring. Kaffen kan også være det, der dine ansatte mere effektive. En ting er sikkert. Vi elsker kaffe. Ifølge European Coffee Federation er Danmark et af de mest kaffedrikkende lande. Du vil naturligvis også have kaffe i din virksomhed. Det ser ofte så let ud med en maskine, der klarer sagerne. Det er det sådan set også. I hvert fald lettere, end hvis du selv skulle male bønnerne. Det kan dog sagtens være, at du ikke lige har personalet til at vedligeholde din kaffemaskine. Derfor er den en god idé at vælge et kaffeabbonnement. Kaffeabonnementet fjerner nemlig alt besværet ved kaffemaskinen, så din virksomhed kan fokusere på det, den er god til – med en lækker, friskbrygget kaffe i hånden. Kaffeabbonnementet er den smarte løsning til virksomheden, hvor personalet har andet at se til. Du kan læse mere om kaffeløsninger fra den nye spiller fra Aarhus her.

 

Kaffeabbonnement betyder ikke, at din virksomhed får et ringere udvalg

Du frygter måske, at kaffeudvalget forsvinder ved belejligheden af et kaffeabbonnement. Det gør det ikke. Når du leder efter en kaffeudbyder, så er det første, du skal kigge efter BKI-mærket. BKI-mærket er afgørende i kaffens kvalitet. Så start med at kigge efter det, når du leder efter kaffeløsninger til virksomhed.

 

Kaffeabbonnement er en af de kaffeløsninger til virksomhed, der ikke bare gør det lettere, men også lækrere. Du kan nemlig få lige den kaffe, du ønsker i din virksomhed. Det er blandt andet:

 

  • Mountain Java Columbia kaffe, som er en kraftig kaffe med strejf af mørk chokolade
  • Dankaf No. 05, der er en kraftful og intens kaffe, som giver dig den kaffesmag, du efterspørger
  • Instant Kaffe Sticks, som er den lette løsning. Enkelt indpakkede instant kaffe portioner med en dejlig smag
  • Dankaf No. 03, den gode, all-round kaffe. Kaffen, du skal have, hvis du vil have en kaffe, der er let at drikke

 

Udover BKI-mærket, skal du naturligvis finde en kaffeleverandør, der ved, hvad de laver. En virksomhed, som har erfaring i kaffeløsninger til virksomhed.

 

Du er måske ikke selv den største kaffenørd. Du drikker det bare. Så lad nørderne udfolde deres evner. De ved også, hvordan din kaffemaskine skal betjenes. Rengøring kan du få med i dit kaffeabbonnement, så du slipper for det.