Få løst dine finmekaniske udfordringer hos Mekoprint

Følgende indhold er sponsoreret

Har du brug for finmekaniske løsninger, er Mekoprint Chemigraphics stedet at få det gjort. Mekoprint har over 30 års erfaring med finmekanik, og du kan få lige præcis den løsning, du har brug for – om så det er i metal eller plast. Mekoprints finmekaniske løsninger er et godt valg for dig, der har behov præcisionskomponenter til din industri.

 

Med finmekanik kan du nemt få løst krævende opgaver, der kun kan løses af professionelle. Mange industrier stiller store krav til bl.a. præcision og materialer, og det kan derfor betale sig at få arbejdet udført af nogen, der ved, hvad de laver, og som har den erfaring, det kræver at producerer finmekaniske løsninger på højt niveau.

 

Mange forskellige teknologier og løsninger

De forskellige teknologier kan løse forskellige opgaver, og i Mekoprints maskinpark finder du et stort udvalg af teknologier, der med høj automatiseringsgrad altid leverer et resultat med stor præcision. Du kan eksempelvis få:

  • Spåntagende mikrobearbejdning med et setup bestående af bl.a. klimastyring og separat maskinfundering. Hvis du har behov for spåntagende mikrobearbejdning, kan det klares i alle metaller inklusiv de hårde af slagsen som titanium og rustfrit stål. Også mange plastmaterialer kan klares med spåntagende mikrobearbejdning, og hvis du har behov for løsninger med meget tynd vægtykkelse, kan dette konstrueres og produceres på helt ned til 0,1 mm
  • Laserskæring og lasersvejsning med bl.a. klimakontrolleret fibelaserskæring. Materialer som stål, rustfrit stål, nysølv, messing, kobber, aluminium og glasfiber kan skæres til ark i størrelsen 500 x 500 mm, og hvis du har brug for tynde elementer, kan der svejses i tykkelser mellem 0,03 mm og 1,0 mm.
  • Ætsning af metal og automatstansing som gør det muligt at lave finmekanik i geometrier og tolerancer, som ellers ikke vil være muligt med gammeldags mekanisk pladebearbejdning. Der kan laves løsninger med materialetykkelser op til 1,0 mm i bl.a. nysølv, kobber og rustfrit stål.
  • Overfladebehandling til at afslutte processen, når alt det finmekaniske arbejde er klaret. Du kan bl.a. få overfladelakering med anodisering og lakering, og hvis du vil have en overflade med elektrogalvanisering i eksempelvis nikkel/tin eller nikkel/guld, kan det også klares.

Du finder altså en bred vifte af løsninger hos Mekoprint, som er garanteret at tilfredsstille dit behov og dine ønsker for finmekanik. Du kan naturligvis også få løsninger, der involverer kantbukning og lasergravering på metal, og der findes ligeledes mange muligheder for mikrofræsning og laserskæring.