Få styr på firmajulegaverne

Står du for årets firmajulegaver, så kan det være noget af en mundfuld at skulle finde på gaver til et helt kontor, hvis du gerne vil undgå at købe det samme som de andre. Heldigvis er der mange muligheder for at købe en anderledes firmajulegave til dine kollegaer, uden du skal investere meget tid i det store gaveræs. Vi giver dig tre gode bud på, hvordan du kan finde den gode firmajulegave nemt og hurtigt, så du kan bruge tiden på noget af alt det andet på programmet.

 

Køb et gavekort online

Hvis du gerne vil give dine kollegaer en anderledes julegave, men hvor de selv har muligheden for at vælge, bør du købe årets gaver hos mitgavevalg.dk. Her skal du blot købe et gavekort med en værdi, som du helt frit kan vælge. Efterfølgende kan dine kollegaer gå ind på hjemmesiden og vælge en gave fra mere end 90 danske og udenlandske brands. Det eneste, der er krav på, er, at du bestiller minimum 15 gavekort. Hvert gavekort indeholder en unik kode, som giver adgang til at gøre brug af det gavekort, som er blevet modtaget. Alt efter beløbets størrelse, vil din kollega så kunne vælge imellem en lang række af forskellige gavemuligheder.

 

Det spiselige

Selvom det er noget, som vi alle sammen vist har modtaget en gang eller to, slår det aldrig fejl. Vi taler selvfølgelige om den spiselige af slagsen, hvori der gemmer sig delikatesser, en god portvin eller noget helt tredje. Her har du også mulighed for at gøre noget, der er lidt anderledes. Du kan bestille en øl, der er lavet specielt til jeres virksomhed, give dine kollegaer et bryggesæt til at lave deres egen snaps, eller du kan gå ned til den lokale delikatesseforhandler og købe nogle af de lækre varer på hylderne.

 

Et godt formål

Sidst, men ikke mindst, så er der firmajulegaven til dem, der gerne vil gøre en forskel. Du kan nemlig købe skolegang til et barn i Afrika, give julehjælp til en familie i Danmark eller en ged til en familie, som du kan give til dine kollegaer i firmajulegave. Denne gave er meget anderledes, men ofte ender den med at få en stor betydning for langt størstedelen af dem, der modtager gaven. Den hjertevarme tanke i juletiden er nemlig noget, som folk sætter stor pris på midt i det store gaveræs og dyre indkøb til julebordet.