Facadestillads der virker

Hvad end der skal bygges eller renoveres på facaden af en bygning, og bygningen er højere end 2 meter, så er et facadestillads stort set altid nødvendigt. Når sådan et facadestillads skal benyttes, er det uhyre vigtigt, at det er enkelt og let at stille op. Det vigtigste må nok siges at være sikkerheden. Første råd er derfor; gå aldrig på kompromis med sikkerheden.

Facadestilladser kan benyttes til stort set alt. Det kan være, at du skal have foretaget en tagrenovering, malerarbejde, vinduesarbejde eller måske inspektionsopgaver. Med et facadestillads fra City Stilladser kan du være sikker på at få fleksible facadestilladser, der kan tilpasses alt efter hvad opgaven lyder på.

Gør arbejdet nemmere
På facadestilladser fra City Stilladser kan der stå 2-3 mand pr. stillads – sådan at arbejdspladsen forbliver effektiv. Du kan derfor gøre hele arbejdet nemmere ved at benytte et facadestillads. Det øger effektiviteten og sikkerheden.

Og hvis du er i tvivl om, hvor du kan skaffe sådan et facadestillads, så har vi fundet det helt perfekte sted. Her vil du nemlig også finde andre muligheder for stilladser.

Det er vigtigt, at du har facadestilladser af høj kvalitet. Det er nemlig afgørende for sikkerheden, og den er ikke værd at gå på kompromis med. Derfor har vi fundet facadestilladser, hvor der kan tilføjes ekstra sikkerhed. Heri følger også grundig vejledning, så du ikke står alene med hele opgaven. Med facadestilladser fra City Stilladser er du skridtet tættere på, at få din renoveringsopgave ført ud i livet.