Find det rette truckcenter til dit firma

Sponsoreret indhold

Leder du efter et ansvarligt truckcenter til at efterse dit udstyr? Så kommer vi her med en række råd til, hvad du skal være opmærksom på i din søgen efter et godt truckcenter.

Hvorfor skal I bruge et truckcenter?

Noget af det første du kan spørge dig selv om, når du leder efter truckcenter, er, hvad du skal bruge det til?

Det kan være, din situation betyder, at du er nødsaget til at sætte visse krav til truckcenteret, før det giver mening at vælge dem som samarbejdspartner.

Hvis dit transportmiddel fx er af et bestemt mærke, kan det betyde, at du skal lede efter et truckcenter, der har de rette reservedele til at reparere netop dit mærke. Det er fx ikke ligegyldigt, hvis du kører DAF lastbil, eller hvis dit lastbilmærke er Scania eller MAN, at de repareres med det korrekte reservedele.

Spørg i lokalområdet

Noget af det der virkelig kan fortælle dig, om et truckcenter er godt, er dets omtale i lokalområdet. Dette er især gældende, hvis du kommer fra en mindre by, hvor der ikke er så mange truckcentre lokaliseret.

De mest troværdige ord er de, der kommer fra kunder. Derfor kan der være god viden at hente her.

 

Vælg nogle med erfaring

Hvis der er noget, der gør en mekaniker god, så er det erfaring. Det betyder selvfølgelig ikke, at alle mekanikere i truckcentret skal være gamle eksperter, men det vil ofte være en fordel, hvis der i hvert fald er nogle stykker.

 

Find et værksted, der har en servicevogn

Dette er vigtigt, hvis I er et transportfirma. En vognmand tjener ingen penge, så længe vognen ikke kører. Det er derfor klart mest hensigtsmæssigt, hvis I som transportfirma vælger at alliere jer med et truckcenter, der har mulighed for at sende en servicevogn ud, skulle uheldet ske, mens vognmanden er ude på vejen – læs mere.

Find et sted, hvor I kan tegne en serviceaftale

Er det noget så irriterende som uforudsete regninger? Vi kan næsten ikke komme i tanke om noget! Det er derfor en fordel, hvis I finder et truckcenter, hvor der er mulighed for at tegne en serviceaftale.