Forbered dig til sommeren 2019 med en ny træterrasse

Det er rigtig sundt at være udenfor, og vi skal huske at nyde de varme timer, inden de forsvinder. Vi danskere elsker at grille og hygge i haven om sommeren, men er du forberedt på den danske sommer 2019, eller overvejer du at optimere dine udendørs arealer med en ny terrasse? Med terrassebrædder fra Wimex er du sikker på at få en terrasse i topklasse, som også er af god kvalitet. Hvis du vil vide mere om hvilke muligheder, der er for dig, som overvejer dette, så læs med her.

En kompositterrasse – En ny terrasse, som ikke kræver så meget

Du kan eksempelvis vælge en kompositterterrasse, hvis du ønsker en terrasse, som ikke kræver særlig stor vedligeholdelse, hverken i form af olie eller lak. Med en kompositterterrasse, vil du få en terrasse, som er meget slidstærk, da det er sammensat af forskellige materialer, og derved er meget modstandsdygtig. En kompositterrasse kan fås i flere forskellige udseender.

Den første er easyplank art, som er en type af terrassebrædder, der har et livligt udseende. Der er mønster på brædderne, som minder om træbrædder. Det kan fås i en næsten sort version, og en mere brun version, alt efter hvad du synes passer bedst til dig. Dernæst er der en type af kompositbrædder, som hedder easyplank +, denne type er mere ensartet og jævn overflade, og så er den grå.

Nordic Deck Shield hedder den næste type af kompositbrædder. Det er en type, som kommer i en sort, grå eller brun udgave. Dens overflade er enten med riller eller helt jævn, alt efter hvilken du mener, der passer bedst til det look, som du søger. I denne type brædder, er farven ikke helt ensartet, men har åretegninger, som også minder lidt om træbrædder, hvilket er med til at skabe et rigtig fint look. Den brune type af brædder er til dig, som gerne vil have en terrasse af kompositbrædder, men som ligner træ.

En anden type af brædder, går under navnet Nordic Deck eller Cosmo Deck, disse to typer af brædder, findes i samme farver henholdsvis rød, koksgrå eller helt grå. Til slut findes der en type, som hedder WPC Deck, som er i grå eller sort. Der findes, som nævnt her, rigtig mange forskellige typer og nuancer af kompositbrædder, men for at få et helt klart indtryk af, hvilken du synes, der fungere bedst til din nye terrasse, kan det være en god ide at henvende dig til nogle fagfolk, eller en butik, hvor du har mulighed for at se dem i et større perspektiv.

Hvis du er mere til en træterrasse

Hvis du ikke har noget imod at pleje og vedligeholde din terrasse, så er træterrassen også en mulighed. Her er du sikker på, at du får en terrasse, som er klassisk og stilfuld, og som passer ind til de fleste huse. Træterrasser kan personliggøres ved at anvende en bestemt olie eller lak, for at frembringe en bestemt nuance eller farve.