Fordele ved at bruge online regnskabsprogram fra Billy

Prioritet nummer ét i en mindre virksomhed er fælles for de fleste virksomhedsejere: Det handler om at drive og udvikle forretningen. Det er ofte forbundet med hårdt arbejde og lange dage. Derfor kan mange opleve, at der mangler timer i døgnet. En vaskeægte tidsrøver er, når aftenerne går med at taste løs på tastaturet for at få bogført dagens omsætning.

Det økonomiske overblik og bogføringen af dagens salg behøver dog ikke stjæle særlig meget af din tid. Billy er det ideelle regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomheder, der hurtigt og billigt vil have overblik over økonomien. Med Billy kan du klare alt lige fra simpel fakturering til synkronisering med din bank.

For at gøre det nemt for dig at få overblik over mulighederne får du her nogle udvalgte fordele ved programmet.

10 fordele ved Billy Regnskabsprogram:

  1. Mobil-App: Hold styr på økonomien mens du er på farten med Billy Mobil-App.
  2. Integrationer: Få overført data helt automatisk fra dine andre programmer til Billy med Integrationer og apps.
  3. Support: Selv om brugervenligheden er høj, så kan der blive brug for hjælp. Når det sker, kan du trække på gratis support alle ugens dage.
  4. Giv din revisor adgang: Når din revisor kan kigge med i din økonomi, så slipper du for at samle og sende dine bilag.
  5. Gratis fakturering: Du kan oprette og sende elektroniske fakturaer helt gratis, og du får let et overblik over dine fakturaer og deres betalingsstatus.
  6. Bogføring af regninger: Du behøver ikke læne dig op af bogholderen, når der skal være styr på regninger, bilag og kvitteringer. Med få klik kan du klare bogføringen.
  7. Oprettelse af kundetilbud: Det er let at oprette professionelle tilbud, ordrer og prisoverslag direkte i programmet.
  8. Automatisk momsberegning: Du behøver ikke bekymre dig om ubehagelige overraskelser, når der skal udregnes moms. Din moms bliver nemlig udregnet helt automatisk.
  9. Høj sikkerhed: Alle data krypteres, og derfor er det lige så sikkert som din netbank.
  10.  Automatisk backup: Dine data sikres ved automatisk backup flere gange dagligt.

Du kan prøve Billy Regnskabsprogram helt gratis og uden binding, hvis du er nysgerrig på om Billy er det rigtige regnskabsprogram for dig.