Giv årets firmafest et tema

Står du for at planlægge årets firmafest? Det kan være en stor mundfuld, og du vil gerne have, at det bliver en succes. Ofte er det de sjoveste og skøreste fester, der bliver husket i fremtiden. Disse fester får man ofte ved at slippe lidt på de traditionelle former og hæmninger. En temafest kan blive en kæmpe stor succes, men den skal have hele armen, og dine kollegaer skal være med på den. I denne artikel får du 3 bud på sjove temafester.

Vil du gerne have hjælp fra et eventbureau til at arrangere den fedeste firmafest? Kontakt Impact Group, der har eventbureau i Danmark –Læs mere her

 

  1. Hawaii

Hawaii festen er en ultimativ klassiker, når det kommer til temafester. Festen er nem at få de fleste med på, og udklædningen kræver ikke specielt meget af folk. Det kan selv de mest negative tema-fest deltagere være med på. Hawaii festen er en god anledning til at give den gas med oppyntning, tema-musik og drinks.

 

  1. James Bond

Dette tema er velkendt, og noget de fleste syntes er skægt. Kombiner den galla-inspirerede fest om aftenen med en teambuilding om dagen, hvor I løser gåder i ren James Bond-stil. Det giver folk en anledning til at få det fine tøj på og er for mange en god og anderledes måde at møde kollegaer på. Brug eventuelt noget af aftenen på et rollespil eller endnu en gåde der skal løses. Dette kan et eventbureau hjælpe med at arrangere.

 

  1. Pyjamas tema

I den helt modsatte ende finder vi pyjamasfesten. Her får man da først sine kollegaer at se i en ny situation. Heldigvis findes der jo et væld af smarte pyjamasser. Pyjamasfesten lægger op til lækre snacks, søde drinks og en helt masse sjove og barnelige lege. Det er en virkelig fin måde at komme hinanden ved på.