Gode idéer til firmaarrangementet

Der er fortsat mange virksomheder, der arbejder med at arrangere deres egne fester, fordi det giver mulighed for at planlægge eventet skræddersyet til medarbejderne.

Ofte er det let og ligetil at finde god mad og drikke. Der er masser af cateringmuligheder, hvor totalpakken leveres med både velsmagende mad, vind, øl og måske endda en medfølgende bartender.

Men hvad med underholdningen? Hvordan sætter man gang i festen på en let måde og sørger for, den gode stemning spreder sig?

Her kommer tre gode bud på underholdning til firmafesten.

Standup komik

Findes der noget mere universalt end humor? Alle elsker at grine og det spreder en let stemning og samler publikum. I Danmark har vi mange dygtige standup komikere, der hver især formår at sætte lattermusklerne i gang på deres helt særprægede måde. Tænk blot i de store variationer fra personligheder som Frank Hvam, Jan Gintberg, Jonathan Spang og Thomas Hartmann til mere skæv humor fra Mick Øgendahl, Linda P, Geo og Rune Klan. Uanset hvad, findes der rig mulighed for at booke en dygtig komiker. Men pas på! Ingen skal føle sig sikker, da de rappe standup’ere hurtigt kan finde en vinkel at ramme publikum, chefer m.m. på – på en sjov måde, naturligvis.

Tryllekunstner

Et trylleshow er bogstaveligt talt en magisk måde at starte aftenen på! En moderne tryllekunstner mestrer at skabe interaktion med publikum, så de sidder på spidsen af stolen og kommer igennem hele følelsesspektrummet fra spænding til latter og overraskelser!

Der er med andre ord garanti for smil og overraskelser, og mange tryllekunstnere tilbyder tilmed, at man forud for showet indgår i en dialog, hvor man får planlagt showet, så det er skræddersyet publikum. Måske der er en særlig kollega eller leder, der skal med op på det skrå brædder som assistent? Måske der er en chef, hvis armbåndsur skal ”en tur under hammeren”? Uanset hvad, er der rig mulighed for at få planlagt en super oplevelse for alle og løfte stemningen til op under taget.

Cykelshow

I den mindre kendte genre, finder man cykelshow. En cykelartist kan ligeledes skræddersy sit show, så det passer perfekt til virksomheden. F.eks. kan han optræde i en virksomhedsuniform eller hive bossen med på scenen, så han eller hun kan prøve kræfter med cyklen og den svære balancekunst – eller blot hjælpe med at få udført alle de mange tricks.

Om du er til standup, trylleri eller cykelshow, skal der nok blive rigeligt at grine af, hvis bare du sørger for dygtige showfolk til firmaets event.