Her finder du det mest praktiske køretøj

Måske har du været i Asien og kørt i den såkaldte tuktuk. Det er både smart og praktisk, og derfor har det måske undret dig, hvorfor du ikke ser flere af disse former for køretøj i Danmark. Det kan dog være, at du allerede har set et lignende køretøj i form af en kørende barista i Danmark. Det er nok også blot et spørgsmål om tid, før disse smarte og karakteristiske trehjulede kabinescootere vinder indpas og bliver en helt naturlig del af gadebilledet i landet. Det praktiske køretøj Piaggio Ape er et bud på en kabinescooter, som besidder en lang række fordele, der gør den til et oplagt transportmiddel.

Et væld af fordele

Hvis du er vant til at køre i bil, kender du nok alt til den umulige søgen efter parkering. Det går sjældent, lige som man vil have det, og ofte ender vi med at bruge lang tid på at finde parkering. Dette problem undgår du med kabinescooteren, som du nemlig må parkere alle steder, hvor den ikke er i vejen for andre køretøjer.

Piaggioen er endvidere utroligt manøvredygtig i tæt trafik, hvor almindelige biler ikke kan stille noget op. Derudover er der et rummeligt lad, som er oplagt til at transportere diverse ting.

Flere farver og modeller

Overordnet findes Piaggio Ape i to forskellige udgaver. Den ene kan køre op til 25 kilometer i timen, og den anden kan køre op til 45 kilometer i timen. Den sidstnævnte, hurtige model kræver, at chaufføren har et kørekort til bil eller motorcykel. Køretøjet fås i mange forskellige farver, så du kan finde den, du allerbedst kan lide. Derudover kan du finde en masse forskelligt ekstraudstyr, der kan optimere køretøjet.

Du kan få både den hurtige og den mindre hurtige udgave i følgende modeller:

  • Pickup kort lad
  • Top langt lad – aluminium
  • Cross Country
  • Van lukket lastrum

Der er dermed kabinescootere til mange forskellige behov, og du kan med fordel læse om de forskellige modeller, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge. Hvis du vil tage et kig på de forskellige modeller, kan du besøge værkstedet i Give, som ligger tæt på Kolding, Vejle og Esbjerg. Hvis du er træt af uoverskuelig trafik og gerne vil transportere dig selv på en måde, der fører tankerne hen mod det asiatiske gadebillede, kan det være, at en Piaggio er et køretøj for dig.