Hvordan kan et kæmpe telt promovere Aarhus?

Dette indhold er sponsoreret

Et kæmpe telt er dukket op i midten af Aarhus. Nærmere bestemt Musikparken. Det er så stort, at det næsten ikke kan være der. Faktisk var man nødt til at rykke et par fliser for at det overhovedet kunne lade sig gøre. Her har Lars Godbersen Flying Superkids nemlig sat deres fantastiske røde telt op!

 

Men hvordan skal det så promovere Aarhus?

De flyvende superbørn skal i disse dage optage deres fantastiske evner på scenen til en film, der skal promovere deres show ude i verden. Disse optagelser skal bruges af TV2, Netflix og en helt masse andre TV-kanaler rundt i verden.

Udover at promovere de dygtige superbørn, kommer materialet også til at promovere Aarhus.Fra kommunens side, mener man at det er helt vildt god reklame for Aarhus at være med i denne video. I videoen vises nemlig både Aros, Musikhuset Aarhus og rådhuset frem. Det vil med andre ord sige, at videoen kommer til at vise mange af de vigtige attraktioner i Aarhus frem.

 

Hvad er det Flying Superkids kan?

Flying Superkids er en samling af de aller dygtigste børn og unge i gymnastikkens verden. Det kræver timevis af øvelse, sved på panden og disciplin at følge med på holdet.

Med andre ord, det er benhårdt arbejde, hvis man vil være med blandt de aller bedste.

Det kan ses fra det flotte show, de i et samarbejde mellem trænere, koregrafer og gymnaster får sat sammen og opviser rundt om i verden. Publikum holder vejret når de dygtige unge laver vilde gymnastikspring, hvor de et kort øjeblik svæver gennem luften eller når de i fællesskab husker komplicerede koreografier uden at en eneste træder forkert.

Hele holdet inklusive de unge gymnaster, trænere og alle de andre, der sørger for at få showet op og stå rejser rundt i hele verden for at vise deres kundskaber frem. Siden holdet først startede med at lave shows i 1968 har holdet besøgt 38 lande samlet set. Der er ofte rigtig mange publikummer, især når gymnasterne tager del i større show. Dog mener Lars Godbersen også at de små, mere intime shows kan noget. Han synes at det er virkelig fedt, når der er et lidt mindre publikum, hvor der er mulighed for at publikummet kan komme helt tæt på gymnasterne og virkelig bliver en del af showet og stemningen i det store røde telt, der i øjeblikket står i Musikparken.