Persienner giver dig bedre indeklima

Persienner er den hurtige genvej til et godt indeklima. Hos www.gardinshoppen.dk får du billige persienner af høj kvalitet. Du kan vælge mellem persienner af træ eller persienner af metal.

Nemme at tørre af for støv

Persienner af træ eller metal er nemme at rengøre, du drejer bare på styrepinden og stikker en almindelig støvekost ind i mellem lamellerne. Du kan også købe en specialbørste til persienner, men det behøver du ikke for at gøre dine persienner rene. Den nemmer rengøring sikrer et bedre indeklima, hvor støv ellers sætter sig i gardinerne. Det er noget mere besværligt at tage gardiner ned og vakse dem, end lige at svinge en støvekost.

Stilfulde og elegante

Persienner af den kvalitet Gardinshoppen leverer holder længe og er elegante at se på. Moderne persienner fås i ti forskellige farver. Hvide træpersienner er også en løsning der både ser elegant ud og er nem at renholde.

En langtidsholdbar løsning

Kvalitet og holdbarhed er to vigtige egenskaber du også får med persienner. Almindelige gardiner kan godt blive lidt trætte med alderen, men persienner bevarer deres udseende, hvis de rengøres regelmæssigt. Det er derfor også vigtigt at vide nøjagtigt hvilken farve man skal kigge på de næste ti år eller mere.

Gratis farveprøver

Du kan bestille en gratis farveprøve på persiennen, der er over 50 forskellige farver at vælge imellem, hvis du tager en metalpersienne med i dine overvejelser. Persiennerne kan fås med lameller på 16, 25 eller 50 millimeter.

Det er op til dig hvilken lamelstørrelse du mener passer bedst ind i dit hjem eller kontor, her kan du også bestille farveprøver i forskellige størrelser.

Gør dit hjem eller kontor unikt

De mange farver og størrelser gør at du kan designe dit hjem helt som du ønsker, priserne på persienner er så lave at du med fordel kan bestille et sæt persienner i andre farver, hvis du ønsker at skifte udseendet på dit hjem i en fart – op til jul eller påske måske?

Skærm for sol og nysgerrige blikke

En af de mange fordele ved persienner er at de kan skærme både for sol og for nysgerrige naboer og forbipasserende, men samtidig lukke lys ind i mellem lamellerne. Hvis man vender lamellerne “omvendt” lukkes der masser af lys ind, men man kan stadig færdes diskret i sit eget hjem.

Billige persienner af høj kvalitet

Hos Gardinshoppen.dk har vi fundet billige persienner af høj kvalitet. Gardinshoppen har flere forskellige kvaliteter og farver, men fælles for dem alle er 3 års garanti og fuld tryghed hele vejen idet du kan chatte med en ansat imens du bestiller dine nye persienner.