Husk alt både før, efter og under din flytning

Når du skal flytte, er der mange praktiske ting, som du skal have styr på. Derfor er der herunder nævnt nogle af de vigtige ting, som du bør huske før, efter og under flytningen.

Har du husket det hele?

Folkeregisteradresse

Du bør melde flytningen til folkeregisteret senest 5 dage efter, at du er flyttet. Dette kan du gøre digitalt på hjemmesiden for den kommune, du er flyttet til eller på borger.dk.

Din postkasse

Når du er flyttet, så er det udpakningen og rengøringen, der stjæler en stor del af din opmærksomhed, men du må ikke glemme din postkasse. Når du er flyttet til en ny adresse, så skal du huske at sætte dit navn på postkassen med det samme, fordi ellers har posten ikke pligt til at aflevere post til dig. Dette kan være et problem, da du ved at have flyttet blandt andet får tilsendt et nyt sundhedskort.

Hvis du førhen har været tilmeldt et ”Nej tak” system, så du ikke får reklamer og gratisaviser i postkassen, så skal du ved at have skiftet bopæl ind og tilmelde dig igen. Især fordi dem der har boet før, kan være registreret som ”Nej tak” medlem i forvejen, og så vil du ikke modtage reklamer eller aviser, selvom du gerne vil.   

Lej en container, samt containerflytning og gør flytningen nemmere

Flytningen i sig selv bør planlægges, så du har styr på de praktiske ting set i forhold til nedpakning, transport og udpakning. For mange sker selve flytningen via biler eller trailere, men du kan også vælge at leje en container og fylde den med diverse store møbler. Derved kan du spare tid, da du kan flytte det hele på én gang. Det kræver dog, at du også hyrer et professionel containerflytnings firma. Silkeborg flytteforretning kan hente din container i Herning, Silkeborg, Ikast og Viborg.