Husk sikkerheden på byggepladsen

Skal din virksomhed til at arbejde på en ny byggeplads, er det vigtigt, at sikkerheden er i orden. Udover hjelme og afspærringer er der en del andre lovkrav, der skal tages højde for. Hvis I gerne vil holde fokus på jeres arbejdet, kan det være en mulighed at få professionelle til at hjælpe med at indrette byggepladsen. Ved at benytte sig af sådanne et tilbud, bliver jeres fokus ikke bliver ledt hen på sikkerhedsforanstaltninger, lovkrav og risikofaktorer. På den måde får i mulighed for at fokusere på det, I arbejder med.

Få hjælp til indretning af byggepladsen

En byggeplads skal være indrettet og planlagt, så arbejderne kan fokusere på arbejdet selv. Det er derfor vigtigt, at adgangsforhold, plads og orden er en del af indretningen på byggepladsen. Samtidig er det vigtigt, at alle lovpligtige krav overholdes. Loven fortæller blandt andet, at alle ansatte skal have adgang til toiletter, håndvaske og spisepladser, og hvis arbejdet varer mere end tre dage, skal der også opstilles skurvogne. Alle de forskellige krav og regler kan være svære at overholde, når arbejdet er førsteprioritet. For at komme problemet i møde, kan I derfor vælge at ansætte professionelle, der kan udføre byggepladsservice.

MVZ byggepladsservice

MVZ er et firma, som blandt andet foretager byggepladsservice i København. Firmaet tilbyder service af byggepladsen med overholdelse af alle lovpligtige krav, og de tilbyder blandt andet at indhente tilladelser, at lave opstillinger, afspærringer og alt andet, der er brug for på en byggeplads. MVZ driver også byggepladser som fagenterprise, og derfor er endnu et af firmaets tilbud, at de gør sig ansvarlige for byggepladsen. Firmaet er medlem af Dansk Byggeri, og derfor har du som virksomhedsejer også en garanti, hvis du får arbejdet udført her. Er du interesseret i at benytte dig af byggepladsservice på dit næste projekt, stort som småt, så få tilbud på byggepladsservice af MVZ.