Hvilken stemning vil du gerne skabe, når folk møder dig i din virksomhed?

Et godt mødemiljø er vigtigt og siger noget om, hvilken virksomhed man er havnet i. Står der frisk, lækker frugt, nødder og økologisk friskbrygget kaffe midt på bordet i mødelokalet, siger det noget andet om din virksomhed, end hvis man kommer ind til en helt tom bordplade, der måske ikke engang er tørret af.

Du kan indrette dit mødelokale, så det siger noget om dig

Hvilken chef er du? Eller hvilken kollega er du? Eller hvilken virksomhed vil I gerne afspejle udadtil, at I er? Når der kommer gæster udefra og ind i huset, kigger de naturligt rundt og forsøger at skabe sig et billede af identiteten, der hersker, hvor de er kommet hen.

Og på samme måde forsøger dine ansatte at afkode dig, når de bliver kaldt til et møde på chefens kontor. Det er derfor ikke lige meget, hvilke omgivelser I sidder i. Du kan derfor godt lægge dig i selen for at skabe et godt kontormiljø og et mødelokale, der afspejler de værdier, du ønsker at udtrykke.

Mødeborde må hverken være for store eller for små

Tænk på, hvor mange mennesker du får samlet til et normalt møde hos jer, og vælg møblementet derefter. Er det hele for stort og voldsomt, kan det være ubekvemt, hvis I fx kun er fire personer, der sidder og holder møde sammen. Omvendt må kapaciteten i rummet jo selvfølgelig heller ikke være sådan, at I sidder for tæt. Så bliver der alt for hurtigt en for tung energi i lokalet.

Planter og godter

Grønt er godt for øjnene, siges det. Og ja, det skader bestemt ikke at have lidt grønt at kigge på, når man ankommer til et mødelokale. Faktisk kan en enkelt plante midt på bordet trække helhedsindtrykket gevaldigt op. Det vil altså sige, at det ikke er meget, der skal til. Men lidt skal du gøre – det er vigtigt, at det ikke ligner, at du har været fuldstændig ligeglad, når man kigger på dit mødelokale. Har du budgettet til det, kan du også gøre lidt ud af at købe nogle møbler i god kvalitet. Se for eksempel det store udvalg af skønne mødeborde, som du kan finde på Altistore.

Her kan du hurtigt finde et bord, der kan trække din indretning op og gøre møderne i din virksomhed ekstra behagelige. Udvalget er stort og emmer af kvalitet.