Indret din bolig med fokus på kvalitet

Boligindretning vil altid være noget individuelt. Nogle kan lide, at deres hjem er meget enkelt og andre vil gerne omgive sig med mange ting og mange farver. Det allervigtigste, når vi taler om indretningen af din bolig, er, at du befinder dig godt i rummene. Du skal være glad for de møbler og farver, der er i rummet og kunne slappe af i dit hjem. Naturligvis vil de fleste lade sig inspirere af de trends, der er i tiden. Der kommer hele tiden nye farver og nyt tilbehør der virker spændende og lige giver hjemmet et pift. Men det er også vigtigt at have produkter, som er mere vedvarende og tidsløse. Produkter lavet af holdbare og miljøvenlige materialer, som du vil være glad for i mange år.

Tænk langsigtet

Hør bordløberNår du står og skal købe nye møbler er det let at falde for en smart og trendy sofa eller et specielt spisebord, der er lige i øjet set ud fra tidens stil. Men i stedet for bare at blive begejstret over nyhedsværdien, så stop op og tænk over, om du også vil ønske at have den sofa eller det spisebord om tre år? Eller om ti år? Måske tænker du, at det ikke gør så meget, fordi det ikke er så dyre møbler, men på sigt, både økonomisk og bæredygtigt, er det meget bedre at købe et dyrere kvalitetsmøbel, som du ønsker at have i mange år end at skifte møbler ud jævnligt, fordi du bliver træt af dem, eller fordi de går i stykker.

Tekstiler i hør holder længe

Det samme gælder de tekstiler, du køber til dit hjem. De fleste bliver fristet af en dug eller en pude i en flot farve eller mønster en gang i mellem og det er ikke sikkert, at man har lyst til at have den i mange år. Men samtidigt er det virkelig rart at have et par neutrale basispuder til sofaen i god kvalitet, som kan mikses med mere sprudlende puder. Og det er også virkelig dejligt at have et par duge i smukke neutrale farver og god kvalitet, som holder og kan bruges igen og igen. Her er hør et skønt materiale, der er meget slidstærkt og bare bliver smukkere og smukkere ved brug. Et alternativ til en dug kan også være en bordløber af hør. Den kan du både have liggende fremme på bordet til hverdag eller bruge den som ekstra pynt ovenpå en anden dug. Det giver et smukt bord og gør rummet mere indbydende og hyggeligt.

Hygge og hjemlighed

For som sagt er det vigtigste ved boligindretning, at du føler dig godt tilpas i dit hjem. Derfor er det også for langt de fleste mennesker vigtigt, at der er tekstiler i rummene. Tekstiler giver en bedre akustik og skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Tekstilerne kan naturligvis både bruges som elementer, der giver farve til for eksempel stuen og som mere neutrale flader. Det kan være som puder, løse tæpper eller gardiner. Men der er ikke noget der hygger mere i en spisestue end hvis der er en dug eller en bordløber på bordet. Ønsker du et klassisk og bæredygtigt alternativ så vælg en dug eller bordløber af hør. Den holder længe og bordløberen kan snildt kombineres med mønstrede duge. Alt efter farven og hvilke møbler den bruges sammen med, kan dugen eller bordløberen både give et elegant indtryk eller et mere afslappet indtryk. For eksempel virker en hvid bordløber af hør elegant og let på bordet, hvorimod en naturfarvet bordløber af hør er mere afslappet og rustik. Men uanset vil den give hygge til bordet og rummet.