Kom i form: Kom godt i gang med det klassiske nytårsforsæt

Julen er overstået ,med alt hvad den indebærer af søde sager, og januar banker nu på døren. Det betyder for en stor del af danskerne, at de skal i gang med deres nytårsforsæt. For mange betyder det, at der skal motioneres mere, spises mindre, og for en stor andel af rygerne lyder forsættet på, at smøgerne skal kvittes. Netop disse tre er blandt de mest populære gengangere af nytårsforsætterne.

Find en personlig træner i København

Vil du komme godt fra start med dit nytårsforsæt om at motionere mere og spise sundere, kan en løsning for dig være at tage en snak med en personlig træner i København. En personlig træner kan hjælpe dig med at fastsætte realistiske mål for din træning, udfordre og presse dig både mentalt og fysisk, så du udvikler dig mest muligt. For personlig træning handler om mere end bare sunde vaner og motion. Filosofien lyder, at hvis du føler dig sund, stærk og godt tilpas mens du træner, vil dette smitte af på flere aspekter i din hverdag.

Er du ikke helt tryg ved tanken om at skulle kaste dig ud i et forløb med en personlig træner alene, tilbydes der ofte også muligheden for parvis at træne med en personlig træner. Dette gælder uanset om I er et par, kolleger, venner eller to fremmede med samme ønske.

Hvad kan en personlig træner tilbyde?

Hvad en personlig træner kan tilbyde, kan variere fra den enkelte. Men ofte kan du forvente en indledende samtale, hvor fokus vil være på at lave en forventningsafstemning mellem dine ønsker og dine realistiske mål. Der vil samtidig blive talt om motivation og drivkraften. Herefter vil du som oftest også løbende i din træning modtage råd og vejledning i forhold til kost og ernæring, hvor du vil blive guidet igennem hvilke madvarer, der er gode for din krop, og hvilke du eventuelt bør begrænse indtaget af. Udover råd og vejledning vil den personlige træner også tage dig med i fitness, hvor I sammen gennemgår og laver øvelser, som stemmer overens med de fastsatte mål for din træning.

Når du skal finde og vælge en personlig træner, så kan det være en god idé at tage et kig på vedkommendes hjemmeside og se, hvad der tilbydes. Efterfølgende kan I arrangere et møde, hvor I kan finde ud af om den rette kemi er der for at indgå et samarbejde.