Kombinér din grønne energi med dyrevelfærd

Tidens vigtigste fokuspunkter 

Der går næsten ikke en dag i disse tider, hvor man på den en eller anden måde ikke bliver gjort opmærksom på sådan noget som dyrevelfærd, global opvarmning og miljøbevidsthed. Det kan virke som store og ofte ret fjerne problemstillinger, men når det kommer til plantens fremtid og dyrenes velfærd, er der meget, som den almene dansker kan gøre for at bidrage.

Når det kommer til dyrevelfærd, handler det i høj grad om, at der skal et holdningsskift til. Det kan være svært, men så er det godt, at der findes foreninger såsom Dyrenes Beskyttelse, der hver dag kæmper for at sikre og forbedre dyrs livsvilkår i en verden, hvor det er mennesket der ultimativt dominerer. Dyr fortjener at leve godt, uanset om der er tale om kæledyr eller de mange dyr på en gård, og de fortjener at leve i et godt og sundt miljø.

Du kan være med til at gøre en forskel 

Som almen borger kan det nogle gange være svært at gennemskue, hvad man skal gøre anderledes, for at være miljøbevidst såvel som bevist om dyrevelfærd. Heldigvis bliver det nemmere og nemmere for os at tage gode beslutninger, eksempelvis når vi er ude og handle mad ind til hverdagen eller når vi eksempelvis er på udkig efter ny bil til enhver tid. I dag er der et væld af økologiske og kødfrie produkter på markedet, og stadig flere bilproducenter vælger at lancere hybrid- og elbiler.

Det er dog også muligt at få lov til at kombinere grøn energi med dyrevelfærd. Vælger man eksempelvis at skifte elselskab til DyrenesEnergi, får man ikke kun miljøvenlig grøn energi, så man kan tænde lyset med god samvittighed, men man bliver samtidig en del af et elselskab, der går op i, at der er et godt forhold mellem mennesker, natur og dyr. DyrenesEnergi støtter og samarbejder nemlig med Dyrenes Beskyttelse, og det er kombination, der er gavnlig for alle.

At skifte elselskab er hverken besværligt eller bekosteligt, og vælger man at skifte til eksempelvis DyrenesEnergi kan man støtte miljøet såvel som dyrevelfærd på én og samme gang.