Outsourcing og support til alle dine IT-systemer

Du undrer dig måske over, hvad IT-outsourcing egentlig er? Så er du heldig, for der er hjælp at finde her. IT-outsourcing betyder kort og godt, at du lader nogle andre udefra overtage dine IT-løsninger. Man kan vælge at overlade dele af IT-løsningerne eller alle IT-løsningerne til eksperter. Når du outsourcer din IT, lader du nogle andre opbevare din virksomheds interne og eksterne IT-systemer i deres datacenter. Eksperterne vil vedligeholde og sikre at vigtige data ikke går tabt, og at de altid er let tilgængelige for din virksomhed. Du er med outsourcing garanteret en backup af dit arbejde, og skulle noget gå galt, er der altid en support linje du kan ringe til. Hos https://fiksit.dk har de en lang række eksperter med stor faglighed, som står klar til at hjælpe dig med at outsource dit IT.

 

IT-trusler skal tages alvorligt

Ekstremt mange virksomheder bliver i dag ramt af IT-trusler som ransomware, og truslerne skal altså tages alvorligt. Hos Fiks IT tilbyder de et sikkerhedstjek, hvor nogle eksperter kommer ud til virksomheden og laver et sikkerhedstjek af det samlede IT miljø. Dette gælder alt lige fra hardware, software og netværk. Efter gennemgangen bliver der lavet en samlet rapport med de problemer og risikoelementer, der er blevet fundet. Der vil herfra også udarbejdes en anbefaling til at forhindre og udbedre potentielle sikkerhedsudfordringer.

 

Lækre fordele med Support Desk løsningen

Hos Fiks IT får du som kunde også mulighed for at benytte deres Support Desk løsning. Her kan du ringe ind til deres support og få hjælp til alle hverdagsproblemerne, som medarbejderne bruger alt for meget unødig tid på. Du får en fast pris på deres Support Desk aftale, hvor du kan ringe så meget som du vil, uden at skulle betale ekstra for det. Udover deres support løsning, tilbyder de også en overvågningsløsning. Her overvåger og moniterer de hele dit system, og opstår der et problem, så løser de det med det samme det opstår. Det er muligt for dig som kunde at kombinere IT-overvågningen med flere af deres produkter, dette kunne fx være programudrulning, backup, antivirus, patch management og remote acces.

Alt i alt medfører outsourcing af dit IT større frihed i virksomheden. Du får optimeret din forretning, da IT-systemerne har stor betydning for virksomhedens salg og vækst. IT er et af de områder hos virksomheder, der udvikler sig ekstremt, og det sker lynhurtigt. Det kan altså være en fordel for de fleste virksomheder at overlade det til eksperterne. Du sikrer dermed din virksomhed mod nedbrud og IT-kriminalitet.