Laserteknologi bearbejder alt metal

Den vilde teknologi har taget fart de senere år og det er efterhånden ret utroligt, hvad der kan udarbejdes ved hjælp af laserteknologi. Står din virksomhed og skal have lavet noget i metal, kan du med fordel overveje om ikke det er den nye teknologi der skal hjælpe jer i hus med projektet.

Få laserskæring i 2D og 3D

Laserteknologien omhandler mange forskellige områder men især laserskæring er noget der bliver set som et kæmpe plus som mulighed for at få lige præcis det produkt man gerne vil have – nu også i metal. Laserskæring er en effektiv metode som kan klare udarbejdelse af 2D og 3D-projekter.

Det er nu ikke kun de mere bløde materialer du kan køre igennem en 2D eller 3Dprinter men ved hjælp af laserteknologien kan du altså også få metal bearbejdet med de fineste finish. Enhver der har arbejdet med metal ved hvor svært det kan være med skæreopgaver og hvor ofte man kan komme til at lave fejl.

Undgå omkostningsrige fejlproduktioner

Fejl koster at lave men ved at overføre tegningerne af selve projektet til maskinen gennem en digital fil undgås der at der laves fejl og der bliver samtidig skabt en perfekt finish. Har du ikke selv kompetencerne til at udarbejde selve skærefilen, kan du også få hjælp til at konvertere jeres tegning til en skærefil.

Har du projekter i metal der kræver at skulle svejses, bør du overveje lasersvejsning som din løsning. Lasersvejsning giver dit færdige produkt en perfekt finish og du får her mulighed for en mere ensartet kvalitet i forhold til de traditionelle svejsemetoder som MIG/MAG-svejsning eller TIG-svejsning.

Store som små opgaver kan klares. Foto: Unsplash

Alle typer projekter kan håndteres med laserteknologien

Da der er tale om lasersvejsning kan der lettere varmereguleres, så har du meget tynde elementer der skal svejses, kan det tilpasses ligesom hvis du har ekstrem tykt materiale.

På grund af de særlige maskiner virksomheden Blunico råder over, har du mulighed for at få udført større projekter end ellers. Virksomheden har desuden god erfaring med hasteopgaver, fordi der netop er sørget for at der arbejdes i tomandshold. Der er altså altid nogen der står klar til at tage din opgave til sig.

Så står din virksomhed overfor et projekt, stort som småt, hvor du tænker det vil udfordre enhver pga. materialet eller størrelsen, så skal du ikke tøve med at tage kontakten. Der er mange års erfaring og kendskab til de forskellige metaller og med de rette certificeringer sikrer du det perfekte produkt til slut.