Leder I efter en god restaurant nær Faxe til firmafrokosten?

Er I lige nu ved at finde ud af, hvor I skal tage hen, når I engang i fremtiden skal ud og spise og bare nyde hinandens selskab og noget lækkert mad? Bor I i nærheden af Faxe? Og er I ikke blege for at prøve noget nyt. Så bør I læse med her og blive klar over, hvor I skal tage hen og spise.

Når I skal prøve noget nyt

Det er altid svært at beslutte sig, når man gerne vil spise et nyt sted. I mange områder findes der et stort udvalg af gode og spændende restauranter, og det er derfor en jungle at finde hoved og hale i de mange lækre menukort og de mange retter, som der tilbydes.

Det er dog altid en god idé at vælge et sted, hvor man finder maden og menuerne interessante. Og det er der rig mulighed for, at de fleste i selskabet vil gøre, hvis I tager et kig på KO & CO, som ligger i Faxe. Her er der nemlig garanti for noget lækkert mad og et stort udvalg, hvorfor der er noget for enhver smag. Derudover tilbydes der her hyggelige rammer for masser af godt samvær med dine kollegaer, og der er derfor lagt i kakkelovnene til en helt perfekt middag, hvor alle bliver mætte og tilfredse.

Det nye favoritsted

Hvis I prøver at spise hos KO & CO, vil I helt sikkert inden længe have fundet jer et nyt favoritsted at tage hen og spise, og I kan derfor gøre det til en tradition at spise her og prøve de mange lækre retter, som der findes på menukortet. Og har I en dag brug for mad ud af huset til firmaet, kan KO & CO selvfølgelig også hjælpe jer uden om de mange bekymringer vedrørende bl.a. madlavning.