Reolsystemer til din virksomhed

Har du en virksomhed med et stort lager? Så ved du også, hvor vigtigt det er, at have nogle gode reolsystemer så I kan holde orden på varerne. Det er vigtigt, at reolerne er tilpasset lige netop jeres virksomhed for den mest optimale og effektive arbejdsgang.

Lokal maskinfabrik

Når du skal opbygge dit lager eller have nye reolsystemer, kan du med fordel kontakte T.Jacobsen maskinfabrik Odense. Virksomheden er forhandler af Dalsø Stålreoler, der har et tidsløst design og stor anvendelighed. Reolerne kan anvendes til lager, kontor og butikker. Der tilbydes standardmodeller, hvor det tidløse design ikke er blevet ændret meget de sidste mange år eller speciallavede modeller efter jeres ønske. De speciallavede reoler er især en fordel til lagerhaller og butikker, hvor I måske har atypiske størrelser på varerne eller skal komme omkring med store maskiner.

Maskinfabrikken på Fyn holder til mellem Odense og Middelfart og udfører alle opgaver indenfor stål, svejsning, pladearbejde og alu-profiler. De designer også smedejernshegn, låger og porte efter dine ønsker, så de kan passe perfekt til din virksomhed. Generelt kan T.Jacobsen producere alt til din virksomhed – fra cykelstativer til bordebænkesæt og diverse hjælpemidler i hverdagen.

Virksomheden drives af Andrew Velarde og sætter en ære i at tilbyde fleksibele løsninger for sine kunder. Tidligere har virksomheden primært fungeret som leverandør og underleverandør, men åbner i stigende grad op for kunder, der ønsker totalleverancer på projekter. Virksomheden sælger både til erhverv og privat.

Alu-profiler og svejsninger

T.Jacobsen udfører alle opgaver indenfor svejsning. Det indebærer både TIG- og CO2-svejsning i alle materialer. Virksomheden har mere en 40 års erfaring med svejsearbejde og har et veludstyret værksted, der gør dem til en fleksibel samarbejdspartner i dit lokalområde.

Virksomheden har også stor succes med at lave afslutningsprofiler i aluminium. Profilerne tager sig særligt godt ud som beklædning til vedligeholdelsesfri materialer som Hardieplank eller Ivarplank. De kan også benyttes til finish på garager, carporte, tage, mure, skure eller tilbygninger. De kræver en minimal vedligeholdelse og har en meget lang levetid.