Hvad er et Roll up banner ?

Som det ligger lidt i ordet, så er et roll up banner et fysisk banner der kan rulles ud. Teknikken bag det, minder mest af alt om når du ruller dit gardin op og ned i hjemmet. De er som standard 200 cm i højden, og kan fås i forskellige bredder, startende fra 60 cm.

De er meget mobile, og kan samles hurtigt igen, hvis det eventuelt skal transporteres til et andet sted. Det gør at det ikke fylder ikke så meget, og kan pakkes ned i en lille taske. Selve banneret har en stor brugerflade til den ønskede eksponering og der er flere muligheder i materialevalg.

Hvilket materiale skal man vælge?

Der er flere muligheder når man skal vælge materialer. Mange vælger PVC, da det er ret slidstærkt og kan bruges igen og igen. Så det kan klart anbefales, hvis du har dine banner med på farten.

Hvis du ønsker et banner der er tiltænkt til et mere stationært sted, såsom i et kontormiljø, så kan det anbefales at vælge polyester. Fordelen ved dette er også at det er lugtfrit, så det ikke giver gener på arbejdspladsen. Men begge typer kan bruges i alle sammenhænge.

Den her virksomhed, sælger disse bannere

Skiltex er en konkurrencedygtig spiller, med masser af erfaring inden for skilteannoncering. De har et stort udvalg af produkter og ligeledes materialer. Alle produkterne er af høj kvalitet og servicen er helt i top. De har et meget bredt sortiment hvilket bla. Også dækker over et stort udvalg af messeprodukter og udstyr til kontoret. Der er mulighed for gode mængderabatter og en hurtig standardlevering på 3 dage.

Roll up bannere skaber visuel identitet

Visuel identitet er en vigtigt, del af din forretningsstrategi. Hvis du som virksomhed skal ramme din målgruppe bedst muligt, så skal dit visuelle udtryk være på plads. Et banner med den rette kommunikation er alfa og omega, hvis din markedsføring skal lykkes. Roll-up bannere bruges tit og ofte i messehaller og i diverse forretninger, sagt med andre ord, så handler det om at få formidlet budskaber. Så hvis din virksomhed trænger til mere synlighed, så er det et godt sted at starte med Roll ups.
Læs også om almindelige skilte her