Sådan finder du det rigtige ejendomsselskab

Følgende indhold er sponsoreret

Din lejebolig er dit levebrød, så du vil tage de rette skridt for at sikre, at du ansætter den bedste manager til at føre tilsyn med det. Ansættelse af den forkerte person kan føre til øgede ledige stillinger og mistet husleje. Du ville ikke leje din ejendom uden at screene lejeren først, og du skal være lige så grundig med at vælge din ejendomsadministrator. Her kan du fine et ejendomsselskab i Skanderborg som du kan stole på, og ellers kan du læse videre her.

 

Spørg venner og kolleger om henvisninger

At tale med folk, du kender og har tillid til, er en fantastisk måde at begynde din søgning efter en ejendomsadministrator. Kontakt ejere af ejendom, ejendomsmægler, venner, dit universitetsnetværk, dit ejendomsinvestornetværk og entreprenører. Men tag ikke deres henstillinger blindt. Stil spørgsmål om enkeltpersoners styrker og svagheder. Og hvis de skiltes måder, så spørg hvorfor.

 

Undersøg ejendomsadministratorer online

Det næste trin er at undersøge online. Du kan dyrlæge ejendomsadministratorer, du allerede overvejer, samt finde nye navne. Du kan finde websteder, som indeholder lister over ejendomsadministrationsselskaber, der er aktive i dit område. Tilslut blot størrelsen på din ejendom og din placering. Når du har fået få navne, skal du kontrollere hvert ledelsesfirmaets websted, inklusive mission erklæringer. Se efter anmeldelser på websteder som Yelp eller Facebook.

 

Besøg deres ejendomme

At foretage besøg på stedet kan være en god måde at evaluere en ejendomsadministrator. Det er et rødt flag, hvis der er skrald eller affald i eller omkring ejendommen, og du ønsker at holde øje med eventuelle åbenlyse nødvendige reparationer. Du kan også bede om at tale med lejerne. Find ud af, om de føler, at deres klager løses, og hvor lang tid det generelt tager, før et reparations- eller vedligeholdelsesproblem løses. Spørg om deres bygninger er stille, om de har problemer med andre lejere, og om de planlægger at underskrive nye lejekontrakter.