Skab den perfekte firma sommerfest

Sommeren nærmer sig – og forud for industriferien afvikles der typisk sommerfest i mange danske virksomheder. Men hvordan skal du egentligt forberede denne fest? Og hvordan skaber du en ramme, hvor dine kollegaer og ansatte kan mødes uformelt i en afslappet atmosfære væk fra vante rammer? Det vil vi give et bud på her.

Placer jer fleksibelt

Sørg for at have kombinationer af lange borde, mindre borde og forskellige opstillinger til rådighed, så I kan indrette jer hyggeligt og sidde så I er nærværende. Er I en stor forsamling, så kan en mobiltribune med fleksibel sædeindretning være et spændende alternativ til de større opdelinger i selskabet. Sørg dog for at indrette jer, så der er plads til et festligt dansegulv senere på aftenen. Der kan man naturligvis også nyde udsigten til, såfremt I vælger mobiltribunen og skaber udsigt til festens primære områder.
Læs mere om mobiltribune – Klik her

Husk legene

Det kan ofte være en fremmed sfære at møde hinanden i, når de formelle bånd skal lægges på hylden. Der er dog intet værre end en fest, hvor snakken går omkring arbejdet. Så sørg for at fokusere på noget nyt og anderledes, som folk kan deltage i med afslappet sind og sænkede skuldre: nemlig lege og konkurrencer!

Frem mod festen kan I evt. nedsætte en ”lege og konkurrence” komité, der har ansvaret for at planlægge underholdning til festen. Det er en oplagt mulighed for at skabe sjove samtaleemner og for at se, om der er nogle i virksomheden, der gemmer på særlige talenter inden for discipliner som sækkeløb, stoledans, dart, Gæt og Grimasser, Tegn og Gæt eller mange andre sjove lege og konkurrencespil.

Vær afslappet omkring vejret

Det kan være ganske umuligt af forudsige det danske sommervejr. Derfor er I nødt til at være forberedt på mange forskellige typer vejr. Ofte er det muligt at leje både festtelt og mobiltribune fra samme virksomhed, så I har mulighed for at sidde sikkert og tørt, såfremt der er regnvejr.

Med let planlægning i forhold til læhegn, pavilloner og andet, bliver det en smal sag at sørge for gode arealer på trods af vind og vejr.

Husk: ingen gider at rydde op

Sørg derfor for, at maden er bestilt ude fra eller let at komme af med. Overvej f.eks. at grille. På den måde kommer I hinanden nært, mens I nyder duften af røg og madlavningen er i centrum. Anvender I engangsbestik og paptallerkener, er oprydningen desuden en smal sag. Så er der tid til festen – det som folk har glædet sig til.