Tag hånd om dine ansatte, og få glæde af en øget arbejdsindsats

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Hver dag går mange tusinde danskere på arbejde, hvor der bliver brugt mange timer på hårdt arbejde. Har du en virksomhed med mange ansatte, kan det være svært at nå omkring hver enkelt hver eneste dag. Men vi ved alle sammen godt, at anerkendelse er vigtigt for at bibeholde de ansattes motivation og lyst til at yde en stor indsats hver eneste dag.

Derfor kommer vi med gode råd til, hvordan du kan tage hånd om dine ansatte og anerkende deres arbejde på en anden måde end ved at skulle gå rundt til dem alle sammen hver dag. Læs med, og bliv inspireret til, hvordan du kan gøre en indsats på området og få dygtigere og mere effektive ansatte.

En kantineordning

På mange arbejdspladser er der allerede arrangeret en kantineordning, hvor der bliver serveret mad til frokost. Nogle steder er det ganske gratis, mens det andre steder bliver trukket over lønnen. Hvad enten du er til det ene eller det andet, kan det være en god mulighed for at vise dine ansatte, at du tager hånd om dem. Det at give dem muligheden for at få et godt måltid mad og samtidig spise det sammen med de andre, vil de sætte stor pris på.

Her kan det være en fordel at have et kølerum, hvor du kan placere al den mad, der eventuelt er til overs. På den måde kan du også give dine ansatte muligheden for at tage rester med hjem, hvis der er noget tilbage.

En frugtordning

Hvis en kantineordning er lige i overkanten, er der også mulighed for at vælge noget mindre omfattende. Her er det en oplagt mulighed at få firmafrugt, hvor dine ansatte kan spise frisk frugt, når de har lyst. Dette skal være ganske gratis for dem, så de kan nyde en snack mellem måltiderne. Det vil samtidig give dig nogle ansatte, der holder deres blodsukker stabilt og har mere energi til at udføre deres arbejde.

Forskellige arrangementer

Et godt arbejdsmiljø starter med en god relation til sine kolleger og for dit vedkommende til de ansatte. Forskellige arrangementer kan være med til at ryste dine ansatte sammen, så de får knyttet nogle gode relationer. På den måde kan det være meget nemmere for dem at bede om hjælp hos hinanden, og de kan samme holde motivationen oppe. Står du for arrangementet, vil de også føle, at du yder en indsats for at vise, at du værdsætter deres arbejde.

Feedback-sessions

For at blive dygtigere til sit arbejde skal der også være en mulighed for at vokse og forbedre sig. Har du muligheden for at tage et kig på dine ansattes arbejdstilgang og kompetencer, kan du med fordel begynde at tilbyde feedback-sessions. På den måde kan du og dine ansatte sammen finde frem til, hvordan arbejdet kan effektiviseres, og hvordan de på bedst mulig vis kan blive endnu dygtigere til deres arbejde. Dette er altså også noget, der virkelig kommer til at gavne dig og din virksomheds succes, både nu og langt ude i fremtiden.