Tag kollegaerne med på firmaskitur og oplev, hvad det gør for sammenholdet i virksomheden

Der findes mange aktiviteter, som man som leder kan arrangere for sine medarbejdere for at give dem lidt forkælelse og styrke fællesskabet på arbejdspladsen. Skal det være lidt ekstra, kan du med fordel læse med her – her bliver nemlig beskrevet, hvad skirejser for firmaer kan gøre for sammenholdet og motivationen på arbejdspladsen.

 

Sammenholdet vil blive styrket

… også på tværs af afdelinger. Ved at arrangere en skitur for medarbejderne på tværs af afdelingerne, vil de unægteligt komme hinanden nærmere og lærer hinanden bedre at kende. Hvis I ovenikøbet sørger for at blande alle virksomhedens medarbejdere på kryds og tværs til forskellige aktiviteter undervejs på skiferien, kan I virkelig få styrket sammenholdet mellem medarbejderne.

 

I vil unægteligt få mindeværdige oplevelser

… der vil blive talt om i frokostpauserne på job længe efter skituren er slut. En skitur er anledning til mange gode oplevelser og sjove episoder – styrt på pisterne, fællessang til afterski, hygge og brætspil og meget andet – og der vil med garanti ske episoder, der vil blive talt om længe efter skituren. Det skaber glæde og grin på arbejdspladsen, og kan løfte stemningen i de lidt ekstra hårde og travle perioder.

 

Medarbejderne vil være taknemmelige

… og dermed mere motiverede for at arbejde hårdt og effektivt. De fleste ledere er ofte på udkig efter metoder at motivere deres medarbejdere på, således at de har lyst til at yde deres allerbedste i de daglige arbejdsopgaver. At tage alle medarbejderne med på skitur er helt klart en god motivationsfaktor, og de fleste medarbejdere vil være taknemmelige, og derved mere opsatte på at yde lidt ekstra for den virksomhed, der betalte for årets højdepunkt – skituren med kollegaerne.