Vigtigt at overveje når du skal vælge alarm

Som i privaten er det vigtigt, at du kan forlade din virksomhed med en god og tryg fornemmelse. Sikkerhed er vigtigt for at beskytte din virksomhed mod ubudne gæster. Med et alarmsystem er du allerede et langt stykke at vejen. Her kan du finde gode råd til, hvordan du finder den bedste alarm til dit firma.

 

Alarmer til forskellige behov

Er dit firma placeret i gadeplan er risikoen for indbrud højere, end hvis det er placeret i 1. sals højde. Her kan det være en fordel med alarmer ved samtlige døre, vinduer og andre udsatte steder, men også et overvågningssystem der optager, hvis indbruddet sker. Du kan derimod nøjes med lidt færre alarmer, hvis dit firma holder til på første sal eller højere, da det i forvejen gør det noget sværere for tyven at begå indbrud.

 

Allier dig med specialister

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige alarmer, og med erhvervsalarmer har du måske endnu mindre erfaring. Da det i værste fald kan skade dine forretning eller ansatte, er det vigtigt at få valgt det helt rigtige system, og det kan specialister indenfor alarmer bedst hjælpe dig med. Søger du en alarm til erhverv, kan Sikring Nord hjælpe dig. For dem er en alarm ikke blot en tyverialarm, men en tryghedspakke.

 

Ved at vælge din alarm gennem dem, får du meget mere end blot en alarm. Du får derudover tilkoblet dit alarmsystem til en kontrolcentral, som er en døgnbemandet central, der hele tiden holder øje med din alarms registreringer. Derudover har de tilkoblet vagter og tilkaldepersoner, som kommer ud ved alarm.

 

Sikring Nord skræddersyr alarmsystemerne til netop din virksomhed, så du bedst muligt er sikret mod ubudne gæster. Ved at kontakte dem kan du få et gratis sikkerhedstjek og få fundet det alarmsystem, der passer bedst til dit firma.

 

Optimer sikkerheden

Der findes mange måder, hvorpå du kan gøre din svær at bryde ind i. Gennemgå stedet for svage løsninger, altså dem der er nemme at bryde op. Dette kan eksempelvis være via døre eller vinduer. Det kan derfor være en fordel at få skiftet låsene og vinduerne til nogle nye, der er svære at bryde igennem for en tyv. Det handler altså om at gøre det så svært for muligt for eventuelle tyvknægte at bryde ind i din butik, samt at skildre med det du har gjort.