Hvor skal I afholde jeres næste teambuilding event?

Er du og kollegaerne på udkig efter et sted, hvor alle kan blive udfordret på tværs af niveau? Frederiksdal Klatrepark befinder sig i nærheden af København og har aktiviteter og udfordring for alle uanset mod og temperament.

 

Hvis du har lyst til at kaste dine kollegaer eller medarbejdere ud i en anderledes, sjov og krævende dag fuld af spændende aktiviteter, så er Til Tops Frederiksdal det oplagte sted at afholde et teambuilding event. På dette sted kan alle niveauer blive udfordret i fællesskab med hinanden. Alt hvad det kræver, er jeres engagement både i hinanden og i selve aktiviteterne.

Teambuilding i København er i den grad en succes blandt de, som har prøvet det.

 

Det er vigtigt, at der er et godt kollegialt fællesskab på jobbet, der bygger på mere end blot arbejde. Nogle gange er det godt at blive rystet sammen på andre måder, der ikke bare omhandler de almindelige, genkendelige og hverdagslige arbejdsstrukturer, som man kender dem. Det er vigtigt også at få skabt et fællesskab uden for arbejdspladsen. Måske kan en dag i teambuildingens tegn endda forbedre hele arbejdsmiljøet på arbejdspladsen? Lad det komme an på en prøve!

 

Til Tops Frederiksdal har stor erfaring med at ryste virksomheder samme i form af de berømte teambuilding events. For eksempel ​stiller en klatresession i Til Tops Frederiksdals Klatrebane krav til samarbejde fra alle deltageres side. Det medvirker til, at deltagerne både støtter og hjælper hinanden, når deres grænser bliver afprøvet – både psykisk og fysisk. Her vil I opleve, at alt fra high-fives til opmuntrende krammere og opløftende ord kan gøre en kæmpe forskel. Måske I endda kan tage al opmuntringen og støtten med tilbage på arbejdspladsen? Én ting er sikkert: I går fra teambuildings aktiviteterne med et styrket sammenhold, gode oplevelser samt minder i rygsækken, som I sammen i fællesskab kan leve højt på lang tid fremover.

 

Teambuilding er alle pengene værd!